Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzęt z WOŚP na oddziale neonatologicznym bolesławieckiego szpitala
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 41 min. temu
~~Rezedowy Kroplik napisał(a): Rezedowy Kroplik

Rezedowy Kroplik

W czasie pandemii, to znów gang Kaczyńskiego przekrętów narobił. Z respiratorami , maseczkami, dając prawie 4 miliardy na TVP , zamiast na służbę zdrowia i mógłbym tak długi wymieniać. Kaczyński , Tusk , Macierewicz i wszyscy których przynajmniej widujemy od 3 dekad powinni ładnie się pożegnać i pójść na emeryturę. Ale po co iść na emeryturę jak można jeszcze okradać Polskę. Teraz w rządzie potrzeba młodej krwi a dziadki jak Tusk , Kaczyński na emeryturkę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rezedowy Kroplik niezalogowany
4 godz. 37 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rezedowy Kroplik napisał(a): Rezedowy Kroplik

Rezedowy Kroplik

W czasie pandemii, to znów gang Kaczyńskiego przekrętów narobił. Z respiratorami , maseczkami, dając prawie 4 miliardy na TVP , zamiast na służbę zdrowia i mógłbym tak długi wymieniać. Kaczyński , Tusk , Macierewicz i wszyscy których przynajmniej widujemy od 3 dekad powinni ładnie się pożegnać i pójść na emeryturę. Ale po co iść na emeryturę jak można jeszcze okradać Polskę. Teraz w rządzie potrzeba młodej krwi a dziadki jak Tusk , Kaczyński na emeryturkę.

Pomagamy i nie hejtujemy
~~Łososiowa Gipsówka niezalogowany
4 godz. 25 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a): I Wam się naprawdę chce pisać te pierdoły pod każdą informacją o WOŚP?
Nie rozumiecie tego, że im Owsiak jest bardziej atakowany, tym chętniej ludzie wspierają jego akcję?

I tu się Bernard mylisz, że Owsiak im jest więcej atakowany tym bardziej ludzie go spierają. Ludzie przejrzeli na oczy i zauważyli że Owsiak zaczął angażować się politycznie i zaczynają mieć WOŚP. Poprzednicy dobrze pisali , że taki sprzęt państwo powinni kupić do szpitalu a nie WOŚP wysyłając na żebry dzieci.

Wiesz o tym że, Matołusz wiedząc że, Owsiak zbiera pieniądze na sprzęt medyczny , ukradł z NFZ miliardy?.
~~pinochet niezalogowany
4 godz. 20 min. temu
~~Rezedowy Kroplik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bernard odpowiedz mi na jedno proste pytanie proszę

Gdzie jest państwo, premier, prezydent ,żeby zadbać o sprzęt w szpitalach. Przecież są odbierane podatki Polakom i to nie małe!! To gdzie kürwa jest sprzęt w szpitalach bez potrzeby Owsiaka i dzieci które żebrają na ten sprzęt ???

Nasze pieniądze poszły na szemrane szczepionki
A w tym roku?

W zasadzie od dwóch lat na pomoc dla Ukrainy.Owsiak też trochę kasy wysłał,choć w statucie tego WOŚP tego nie ma.Lawety pięknych nowych samochodów i sprzętu rolniczego ciągnie na wschód,uruchamiają następne reaktory atomowe,deficyt budżetowego prawie nie mają.Wszystko w przeciwienstwie do coraz biedniejszej Polski.To wszystko jest zdradą Polski
~~Miedziany Zawilec niezalogowany
4 godz. 16 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Owsiak raz w roku sprawia że dzieci z polski czują się tak samo jak Cyganie. Chodzą i żebrają … BO DLA MNIE TO JEST ŻEBRANIE !!!

Przecież tych dzieci czy ludzi nikt nie zmusza do tego żeby chodzily z puszką i wspierały WOŚP. Oni dostając cynk że są zapisy i robi się nagle pełny hol w kinie żeby móc się zapisać.. wiec nie wiem skąd pomysł ze czują się z tym źle! Prosze nie krytykować jeśli nie ma się nic mądrego do powiedzenia. Głosy są podzielone. Temat z tyłka.. bo co roku jest to samo i co roku ludzie dają coraz wiecej! I to z własnej woli!
~~Arcadio niezalogowany
4 godz. 6 min. temu
Coraz więcej osób widzi, że to co było potrzebne w Polsce 30 lat temu, gdy byliśmy narodem bardzo biednym i nie było pieniędzy na nic, nie jest już dziś potrzebne. Ilość pieniędzy, którą zbiera WOŚP, wystarcza na 8h obsługi systemu zdrowia (8 h w roku, czyli 1/3 dnia). A koszt jaki wkładają spółki państwowe i samorządy w organizację WOŚP jest bardzo duży. Inna sprawa, że nie do końca jasne jest czemu powyższe spółki bezpośrednio nie przekażą środków, tylko korzystają z pośrednika, jakim jest WOŚP. Szczytem były wątpliwe plakaty z napisem "pokonajmy to zło! wygramy!" i dopiero małym drukiem było wspomniane, że z sepsą. Ukazały się tuż przed wyborami, a finansowane były przez WOŚP, czyli ze zbiórek. I o to właśnie chodzi. Jerzy Owsiak wszedł w politykę i wciągnął w nią całą orkiestrę.
~~Rezedowy Kroplik niezalogowany
3 godz. 59 min. temu
~~Łososiowa Gipsówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): I Wam się naprawdę chce pisać te pierdoły pod każdą informacją o WOŚP?
Nie rozumiecie tego, że im Owsiak jest bardziej atakowany, tym chętniej ludzie wspierają jego akcję?

I tu się Bernard mylisz, że Owsiak im jest więcej atakowany tym bardziej ludzie go spierają. Ludzie przejrzeli na oczy i zauważyli że Owsiak zaczął angażować się politycznie i zaczynają mieć WOŚP. Poprzednicy dobrze pisali , że taki sprzęt państwo powinni kupić do szpitalu a nie WOŚP wysyłając na żebry dzieci.
Wiesz o tym że, Matołusz wiedząc że, Owsiak zbiera pieniądze na sprzęt medyczny , ukradł z NFZ miliardy?.
[/Pomagamy i nie hejtujemy
~~Szarawozielony Bukszpan niezalogowany
2 godz. 17 min. temu
Cytat ,,Inna sprawa, że nie do końca jasne jest czemu powyższe spółki bezpośrednio nie przekażą środków, tylko korzystają z pośrednika, jakim jest WOŚ ,, - bo Owsiak ma z tego 10 % i oto chodzi. To jest haracz dla Jurasa za Sepsę na bilbordach przed wyborami , a biedne dzieci zbierały o chłodzie i głodzie pieniądze do uśmiechniętych puszek. Teraz powodzianie o chłodzie i głodzie czekają na pieniądze od Jurasa , a Juras wypiął się na nich TOY TOY - mi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.