Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będzie się działo! PROGRAM bolesławieckiego finału WOŚP - 26.01.2024r.
~~Oberżynowa Sasanka niezalogowany
18 stycznia 2025r. o 10:05
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Kasztanowiec napisał(a): Ile pieniędzy trzeba aby kolejki do lekarzy znikły

Tyle wpłynęło w 2024 roku ze składek zdrowotnych.
Funduszu Zdrowia (NFZ) w ubiegłym roku wpłynęło ponad 121 mld złotych. A Owsiak przez tyle lat zebrał nie całe 3 miliardy. I gdzie jest sens i logika ??

A jaki był koszt zebrania tych 3 miliardówi ile z tego przejadł sam owsiak?
A poza tym co ztą kasą dla powodzian? Zfilcowała się?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
18 stycznia 2025r. o 10:05
~~Butelkowe Parzydło napisał(a): albo zbierasz albo won, każdy inny głos jest tu blokowany

Wiesz nasi dziennikarze z bolec info to nr 1 w powiecie, pod warunkiem że piszesz komentarze które im odpowiadają. Chyba zaczął im się podobać reżim KIMA z Korei północnej.
18 stycznia 2025r. o 10:07
~~Oberżynowa Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Kasztanowiec napisał(a): Ile pieniędzy trzeba aby kolejki do lekarzy znikły

Funduszu Zdrowia (NFZ) w ubiegłym roku wpłynęło ponad 121 mld złotych. A Owsiak przez tyle lat zebrał nie całe 3 miliardy. I gdzie jest sens i logika ??
A jaki był koszt zebrania tych 3 miliardówi ile z tego przejadł sam owsiak?
A poza tym co ztą kasą dla powodzian? Zfilcowała się?

Wiesz jakie jest stare polskie parlamentarne przysłowie ??? „pieniędzy nie ma i nie będzie”
18 stycznia 2025r. o 10:12
Ja nie rozumiem dlaczego takie spółki jak Orlen , Lipton , mBank sami nie kupią sprzętu tylko szukają poklasku i marketingu sponsorując Owsiaka ,??
22726
Marcin Marczewski
18 stycznia 2025r. o 13:52
~~Kupiłem nick napisał(a): U was jest możliwość komentowania ale tak niewygodne dla was komentarze są kasowane albo nawet nie wystawiane na stronie. I wy uważacie się za dziennikarzy nr 1 w Bolesławcu

Uważamy się i to jest fakt - Bolec.Info to portal nr 1 w powiecie bolesławieckim.
I żeby było jasne - funkcja komentowania nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem, to są dwie zupełnie różne rzeczy. Ale zakładam, że nie masz o tym zielonego pojęcia.

Natomiast co do komentowania - w najbliższych dniach wprowadzimy zmiany w systemie komentowania - w wybranych tematach będzie ono dostępne tylko dla osób zarejestrowanych lub w pełni będzie moderowane. Tez mam dość anonimowych hejterów, który rozsiewają propagandę (jak np. ta w tematach wośp). Obecnie wprowadzamy zmiany w oprogramowaniu portalu, aby te zmiany można było włączyć.
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
18 stycznia 2025r. o 13:56
Bedzie wojna i zagłada ,wtedy rozjaśni się w tych zapyziałych łepetynach
~~Mahoniowa Hakonechloa niezalogowany
18 stycznia 2025r. o 13:59
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Kasztanowiec napisał(a): Ile pieniędzy trzeba aby kolejki do lekarzy znikły

ODPOWIEDZ JEST PROSTA CHOCBY I PASTWO DALO 500 MLR TO I TAK NIC BO WSZYSTKO ZOSTANIE PODZIELONE I ROZKRADZIONE JAK ZAWSZE
~~ niezalogowany
18 stycznia 2025r. o 14:09
"Wydatki sprzętowe WOŚP (161 mln zł w 2022 r.) stanowiły w 2022 r. już ponad jedną czwartą tego, co przeznacza budżet na wyposażenie służby zdrowia (2/3 z 944 mln zł, czyli 630 mln zł). W 2023 r. do listopada, zakładając, że WOŚP znów przeznaczył na urządzenia medyczne 161 mln zł mamy z tego aż 28 proc."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza