Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
32-latek podejrzany o brutalne przestępstwa został aresztowany
~~pytanie 4 niezalogowany
9 godz. 18 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

Późno wstajesz , połowicę kto do roboty odwozi , opiekun taki jak Nowogrodzki, ha?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
9 godz. 10 min. temu
~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

Późno wstajesz , połowicę kto do roboty odwozi , opiekun taki jak Nowogrodzki, ha?

~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

Służbowe auto ma — wiec połowica o dojazdy i paliwo się nie martwi. Przynajmniej nie marudzimy że drogie paliwo.
~~bazyliszek niezalogowany
9 godz. 2 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

Służbowe auto ma — wiec połowica o dojazdy i paliwo się nie martwi. Przynajmniej nie marudzimy że drogie paliwo.

Z tym paliwem za Tuska to fakt , za Kaczyńskiego prawie po 9zł. było.
~~Brunatnoczerwony Barwinek niezalogowany
8 godz. 20 min. temu
łobuz kocha najbardziej hahaha chciały badboya to miały
~~X niezalogowany
7 godz. 57 min. temu
I kto je teraz zechce?
~~Kupiłem nick niezalogowany
7 godz. 55 min. temu
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Coś tu się nie zgadza. Z waszego artykułu można wywnioskować źe kobiety go znały. To co on żył w trójkącie ??

Z tym paliwem za Tuska to fakt , za Kaczyńskiego prawie po 9zł. było.

Nie przypominam sobie żeby za Kaczyńskiego paliwo było po 9 zł.
Przedstaw fakty a nie pi€rdolisz jak mały Kazio po ciężkim wypadku.
~~Bławatna Trytoma niezalogowany
7 godz. 15 min. temu
~~X napisał(a): I kto je teraz zechce?

Biorom i takie
~~Pozłocisty Jarząb niezalogowany
1 godz. 42 min. temu
~~Bławatna Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~X napisał(a): I kto je teraz zechce?

Biorom i takie

To byłby akt czystej desperacji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.