~~do ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
Ja nie zaczynam tylko się bronię. Nie pozwolę sobie wchodzić na głowę.
Ktoś opisał jaka jest sytuacja nie obrażając nikogo ,natomiast ty bydlaku piszesz do osoby która nie pisała złośliwe ,cytuję twoje słowa ,,PERDOLISZ BEZ SENSU '' i ty mówisz ,że się bronisz .?
Jakby tylko opisał nie byłoby tematu. Ale on nie opisywał tylko ,PERDOLIŁ BEZ SENSU ,więc musiałam grzecznie zareagować.
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~do ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
Ktoś opisał jaka jest sytuacja nie obrażając nikogo ,natomiast ty bydlaku piszesz do osoby która nie pisała złośliwe ,cytuję twoje słowa ,,PERDOLISZ BEZ SENSU '' i ty mówisz ,że się bronisz .?
Jakby tylko opisał nie byłoby tematu. Ale on nie opisywał tylko ,PERDOLIŁ BEZ SENSU ,więc musiałam grzecznie zareagować.
Jeszcze raz ci cwelu powtarzam PIErdoli to się twoja stara !!!
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~do ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
To ty pier ,dolisz brz sensu jak fiut z pod kredensu ,,ps pilnuj mamy .
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
~~do ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~do ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
Jeszcze raz ci cwelu powtarzam PIErdoli to się twoja stara !!!
Skąd u was prostaki takie słownictwo ,skąd tyle w was jadu ,tyle złości ? Tak się odzywać do kobiety to tylko ostatnie chamidło może .Te coniedzielne wizyty w kościele tak na was działają ?
Wbijcie sobie do waszych pustych łbów , Relich przegrał i do władzy nie wróci już nigdy .
A teraz do roboty śmierdzące lenie , kto nie pracuje , ten nie je.