Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Budżet przeszedł wśród kłótni i wyzwisk
~~Żółtozielona Runianka niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:17
Radni "Po pierwsze mieszkańcy" podczas głosowania nad budżetem przygotowanym przez Skarbnika i Burmistrza Nowogrodźca (z poprawkami Burmistrza i niektórych radnych):

Jeden: przeciwko
Dwóch: nie wzięło udziału w głosowaniu
Jeden: nie był obecny na sesji, ale za to udostępniał na swoim FB informację o sesji ze strony "Nowogrodziec moje miasto..." Radny o najniższej frekwencji w bieżącej kadencji.

Jeżeli piszecie o cyrku to niewątpliwie tak to należy nazwać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sila niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:32
~~Porcelanowe Parzydło napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Hutujnia napisał(a): To co wczoraj zrobili radni współpraca i doświadczenie powinno trafić do największej liczby mieszkańców. Niech Każdy wie dzięki komu będziemy mieć zapewniony taki „dobrobyt". To co oni wyprawiają jest trudne do zrozumienia. Wstyd i hańba, że tacy ludzie decydują o losach gminy i jej mieszkańcach.

A co takiego zrobili? Jeden przykład mącicielu. Budżet uchwalony z poprawkami radnych i poprawkami Świdrowej. Liczysz na to, że jak ktoś nie oglądał to pomyśli, że nie wiadomo co tam przegłosowali.

Zrobili z siebie pośmiewisko, niektórym to słoma z butów wystaje. Milików ma swietljce i to lepsza niż Nowogrodziec, niech mi ktoś napiszę, ile w roku tam imprez się odbywa ? Wesela ? Ludzie już nie robią na świetlicach!!!jakieś inne imprezy?? Może 2-3 w ciągu roku. Pani Sz. Myśląc,iż przekupi mieszkańców Milikowa nowa świelicą, jest w błędzie.
Już przekupiła kiku radnych, którzy mają pustkę w głowie, wstyd. Odwołać radę Relicha i Pani. Sz.
~~Złotawa Kolczurka niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:33
~~Żółtozielona Runianka napisał(a): Radni "Po pierwsze mieszkańcy" podczas głosowania nad budżetem przygotowanym przez Skarbnika i Burmistrza Nowogrodźca (z poprawkami Burmistrza i niektórych radnych):

Jeden: przeciwko
Dwóch: nie wzięło udziału w głosowaniu
Jeden: nie był obecny na sesji, ale za to udostępniał na swoim FB informację o sesji ze strony "Nowogrodziec moje miasto..." Radny o najniższej frekwencji w bieżącej kadencji.

Jeżeli piszecie o cyrku to niewątpliwie tak to należy nazwać.

Właśnie dziwi mnie to że radni z opozycji przegłosowali budżet a wiadomo jeśli budżet nie był by zatwierdzony to wtedy musiały odbyć by się przyspieszone wybory .
~~Złotawa Kolczurka niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:40
~~Sila napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Porcelanowe Parzydło napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Hutujnia napisał(a): To co wczoraj zrobili radni współpraca i doświadczenie powinno trafić do największej liczby mieszkańców. Niech Każdy wie dzięki komu będziemy mieć zapewniony taki „dobrobyt". To co oni wyprawiają jest trudne do zrozumienia. Wstyd i hańba, że tacy ludzie decydują o losach gminy i jej mieszkańcach.

A co takiego zrobili? Jeden przykład mącicielu. Budżet uchwalony z poprawkami radnych i poprawkami Świdrowej. Liczysz na to, że jak ktoś nie oglądał to pomyśli, że nie wiadomo co tam przegłosowali.

Zrobili z siebie pośmiewisko, niektórym to słoma z butów wystaje. Milików ma swietljce i to lepsza niż Nowogrodziec, niech mi ktoś napiszę, ile w roku tam imprez się odbywa ? Wesela ? Ludzie już nie robią na świetlicach!!!jakieś inne imprezy?? Może 2-3 w ciągu roku. Pani Sz. Myśląc,iż przekupi mieszkańców Milikowa nowa świelicą, jest w błędzie.
Już przekupiła kiku radnych, którzy mają pustkę w głowie, wstyd. Odwołać radę Relicha i Pani. Sz.

Świetlice na wioskach to miały rację bytu 20./30 lat temu ,dzisiaj jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto ,za te pieniądze to lepiej doświetlić wioski,porobić chodnik dla pieszych , za te pieniądze to w każdej wiosce był by wybudowany Orlik na którym dzieci i młodzież trenowali by zdrowy styl życia .
~~Mieszkaniec niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:48
Ja mam pytanie kiedy są dyżury radnych na których mieszkańcy mogą składać wnioski i zażalenia ?
~~Krwawosina Kapusta niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:48
Oglądałem tą sesję, jedno słowo, żenada! w Większości radni do wymiany.
~~Ela niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 8:58
Należy bezwzględnie odwołać radę. Wstyd. Oni mają reprezentować ludzi, którzy ich wybrali. Zaniedbania kilkunastoletnie chcą nadrobić tu i teraz. Masakra. Ludzie opamiętajcie się. Człowiek człowiekowi wilkiem.
~~Oiuyt niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 9:01
Brawo Pani Burmistrz!,, Ludzie, którzy są specjalistami nie są do zwolnienia! Tylko Barany tak myślą!,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!