~~Chabrowy Przypołudnik napisał(a): Poznałam p. Burmistrz w czasie spotkania oplatkowego super osoba pełna empatii i życzliwości. Kto wygra ta licytację to jak wygrana w totolotka. Pozdrawiam
~~Pozwalasz Aśka na to napisał(a): AŚKA co ze szkołą w Godzieszowie?
Miałaŝ podobno plan i co?
~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chabrowy Przypołudnik napisał(a): Poznałam p. Burmistrz w czasie spotkania oplatkowego super osoba pełna empatii i życzliwości. Kto wygra ta licytację to jak wygrana w totolotka. Pozdrawiam
O chorobliwej "empatii" Pani urzędnik ŚWIDER przekonał się jaj Przyjaciel, który przez 10 lat wspierał ją nawet na sali sądowej. Dziś Pani urzędnik ŚWIDER próbuje zastraszać Przyjaciela..., każdego Przyjaciela...
~~QA napisał(a):Ktoś napisał: ~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Chabrowy Przypołudnik napisał(a): Poznałam p. Burmistrz w czasie spotkania oplatkowego super osoba pełna empatii i życzliwości. Kto wygra ta licytację to jak wygrana w totolotka. Pozdrawiam
O chorobliwej "empatii" Pani urzędnik ŚWIDER przekonał się jaj Przyjaciel, który przez 10 lat wspierał ją nawet na sali sądowej. Dziś Pani urzędnik ŚWIDER próbuje zastraszać Przyjaciela..., każdego Przyjaciela...
Czy na sali sądowej mówił prawdę ? A może było inaczej ? Można zacząć gdyby co nowy proces
Ty się leniuzacznij za robotą rozglądać a nie za nowym procesem.
~~co za cep napisał(a):Ktoś napisał: ~~QA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Chabrowy Przypołudnik napisał(a): Poznałam p. Burmistrz w czasie spotkania oplatkowego super osoba pełna empatii i życzliwości. Kto wygra ta licytację to jak wygrana w totolotka. Pozdrawiam
Czy na sali sądowej mówił prawdę ? A może było inaczej ? Można zacząć gdyby co nowy proces
Ty się leniuzacznij za robotą rozglądać a nie za nowym procesem.[/c
Już królowa może zacząć się rozglądać , bo do szkoły nie ma powrotu chyba, że zawiesza w pracy a potem zwolnią , ha ha