~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl
~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl
Ja wolę dać na kościół na tacę w Dąbrowie Górniczej. Ale jak ktoś pisał ,tam przynajmniej pieniądze są dobrze spożytkowane.
FESTIWAL NIE JEST FINANSOWANY Z ,, T Y C H '' PIENIĘDZY.
~~Siny Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl
Kto ROZUMIE? Bo ja rozumieM, żeś tuman i nie rozrózniasz ROZUMIĘ od ROZUMIEM. Także chyba jednak NIE ROZUMISZ (to niepoprawna wersja dla twojego elektoratu, żebyśmy sie jakos zrozumieli ;) istnieją też kropki i przecinki, choć wiem, że to trudne. Więc może po prostu milcz, skoro nie umiesz po polsku :)