Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
WOŚP zebrała w Bolesławcu już co najmniej 137 tysięcy złotych! A to dopiero początek!
~~Bann niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 21:35
Dzieci zbierają za darmo, robią to z chęci pomagania i jeden dzień w roku. Owsiak ten motor cały rok napędza. Bo Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy to nie tylko jednodniowa zbiórka, a mnóstwo przygotowań do i rozliczeń po. Ale jak ktoś nie wie się nie zna to najłatwiej komentować że Jurek zarabia miliony. Ciężko pracuję to i zarabia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowy Len niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 22:08
Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl
~~skorn niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 4:09
~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl

Ja wolę dać na kościół na tacę w Dąbrowie Górniczej. Ale jak ktoś pisał ,tam przynajmniej pieniądze są dobrze spożytkowane.

FESTIWAL NIE JEST FINANSOWANY Z ,, T Y C H '' PIENIĘDZY.
~~Siny Dyptam niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 6:08
~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl

Kto ROZUMIE? Bo ja rozumieM, żeś tuman i nie rozrózniasz ROZUMIĘ od ROZUMIEM. Także chyba jednak NIE ROZUMISZ (to niepoprawna wersja dla twojego elektoratu, żebyśmy sie jakos zrozumieli ;) istnieją też kropki i przecinki, choć wiem, że to trudne. Więc może po prostu milcz, skoro nie umiesz po polsku :)
~~Kupiłem nick niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 14:27
Wczoraj nawet nie było można zrobić w spokoju zakupów , bo pełno tych żebraków chudziło z puszkami WOŚP
~~Malinowa Aralia niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 17:04
~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl

Ja wolę dać na kościół na tacę w Dąbrowie Górniczej. Ale jak ktoś pisał ,tam przynajmniej pieniądze są dobrze spożytkowane.

FESTIWAL NIE JEST FINANSOWANY Z ,, T Y C H '' PIENIĘDZY.

DO DABROWY GORNICZEJ JECHAC ZEBY NA TACE TAM DAWAC JAKI TO MA DLA CIEBIE SENS ZASTANOW SIE W SWOIM MOCHERZE
~~Histopad niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 18:46
~~Siny Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lawendowy Len napisał(a): Rozumie pomaganie kupowanie sprzętu ale jak ktoś pisał organizacja festiwalu z tych pieniędzy to przesada ja daje na sprzęt a nie festiwsl

Kto ROZUMIE? Bo ja rozumieM, żeś tuman i nie rozrózniasz ROZUMIĘ od ROZUMIEM. Także chyba jednak NIE ROZUMISZ (to niepoprawna wersja dla twojego elektoratu, żebyśmy sie jakos zrozumieli ;) istnieją też kropki i przecinki, choć wiem, że to trudne. Więc może po prostu milcz, skoro nie umiesz po polsku :)

a ty ćwoku co mieszasz filantropię z elektoratem POlitycznym, od razu widać że z czerwonej nory jesteś
13926
qwax_
27 stycznia 2025r. o 19:34

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!