~~Zazieleniały Narcyz napisał(a): A ja się pochwalę paczka zawierała :mały lizaczek, kakao dla dzieci i płatki oraz czipsy czekoladka, pierniczki, wawelki. Włodarze i sponsorzy to mają gest. W dowód wdzięczności dedykuję utwór maanam " Słodkiego miłego życia" - Alleluja
~~Zazieleniały Narcyz napisał(a): A ja się pochwalę paczka zawierała :mały lizaczek, kakao dla dzieci i płatki oraz czipsy czekoladka, pierniczki, wawelki. Włodarze i sponsorzy to mają gest. W dowód wdzięczności dedykuję utwór maanam " Słodkiego miłego życia" - Alleluja
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):sorry jak ty to uważasz za narzekanie to idź się lecz u psychiatry dodam że w paczce nie zabrakło paluszków i cherbaty. Żal d.. ściska że to nie maszKtoś napisał: ~~Zazieleniały Narcyz napisał(a): A ja się pochwalę paczka zawierała :mały lizaczek, kakao dla dzieci i płatki oraz czipsy czekoladka, pierniczki, wawelki. Włodarze i sponsorzy to mają gest. W dowód wdzięczności dedykuję utwór maanam " Słodkiego miłego życia" - Alleluja
jprdl... dostał coś i narzeka. Po to tam poszedłeś jak ta chytra baba z Radomia wśród 600 ludzi?