Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie zbierali podpisy pod kandydaturą Rafała Trzaskowskiego [WIDEO]
~~Jasnobrązowy Łubin niezalogowany
5 godz. 21 min. temu
~~Rezedowa Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Męczennica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~prawnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Męczennica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca z dużego napisał(a): PiSy , czy dzisiaj na parkingach wasze stare , zniszczone matki prowadzą intensywną politykę zagraniczną , czy zrobiły sobie wolną sobotę ?

Za podjazd do matek możesz mieć obity ryj

To są groźby karalne .

Może być kara, ale nie pozwolę na obrażanie matek, honor jest jeden.

To prowadziła tą politykę że zacząłeś grozić . Trafił cię ten post ? Łatwo się nakręcasz a z tego mogą być kłopoty.

Kolejny poprawny politycznie, matek się nie obraża bo można zęby zgubić.kropka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowożółty Tamaryszek niezalogowany
5 godz. 17 min. temu
~~Tylko ON napisał(a): Rafał Trzaskowski :
1. Ma doświadczenie w administracji – jako prezydent Warszawy od 2018 roku zarządzał największym miastem w Polsce, co daje mu praktyczne doświadczenie w zarządzaniu dużymi strukturami.

2. Znajomość polityki europejskiej – był europosłem i ministrem ds. europejskich, co sugeruje, że mógłby skutecznie reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej.

3. Opowiada się za prawami mniejszości, ekologią i modernizacją kraju, co może przyciągnąć młodszych i bardziej liberalnych wyborców.

4. Ma doświadczenie w prowadzeniu politycznych sporów i budowaniu poparcia.

5. Skuteczność w zarządzaniu kryzysowym – w Warszawie mierzył się z wieloma wyzwaniami, takimi jak np. pandemia COVID-19, co dało mu praktyczne doświadczenie w zarządzaniu kryzysowym.

Pitu, pitu, to typowy Wawros. Jak Bolesławianie nogą głosować na kogoś takiego.
~~Rezedowa Sasanka niezalogowany
5 godz. 15 min. temu
~~Jasnobrązowy Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rezedowa Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Męczennica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~prawnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Męczennica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca z dużego napisał(a): PiSy , czy dzisiaj na parkingach wasze stare , zniszczone matki prowadzą intensywną politykę zagraniczną , czy zrobiły sobie wolną sobotę ?

To są groźby karalne .

To prowadziła tą politykę że zacząłeś grozić . Trafił cię ten post ? Łatwo się nakręcasz a z tego mogą być kłopoty.

Bo ja z natury spokojny jestem, moja tam nie chadza wiec mnie to nie rusza.
~~Sinawy Jarząb niezalogowany
5 godz. 15 min. temu
Wstyd na Trzaskowskiego głosować. Że się nie wstydzą chodzić z jego podobizną do ludzi. Nie ma takich pieniędzy żebym takiego nieudacznika sobą reklamował tfu
~~Jasnobrązowy Łubin niezalogowany
5 godz. 7 min. temu
~~Rezedowa Sasanka napisał(a): ~~Jasnobrązowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rezedowa Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Męczennica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~prawnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrunatna Męczennica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca z dużego napisał(a): PiSy , czy dzisiaj na parkingach wasze stare , zniszczone matki prowadzą intensywną politykę zagraniczną , czy zrobiły sobie wolną sobotę ?

To są groźby karalne .

Bo ja z natury spokojny jestem, moja tam nie chadza wiec mnie to nie rusza.

A mnie rusza, bo nawet jakby ktoś coś na twoją powiedział też bym się wkur.... Matka jest święta, to jest temat nietykalny, a mieszanie tego z polityką to czyste k*r*s*wo.
~~ niezalogowany
5 godz. 7 min. temu
~~Sinawy Jarząb napisał(a): Wstyd na Trzaskowskiego głosować. Że się nie wstydzą chodzić z jego podobizną do ludzi. Nie ma takich pieniędzy żebym takiego nieudacznika sobą reklamował tfu

Wstyd to mieć taką mordę jaką oglądasz w lusterku. bleeee

~~Berecik niezalogowany
5 godz. 5 min. temu
~~Sinawy Jarząb napisał(a): Wstyd na Trzaskowskiego głosować. Że się nie wstydzą chodzić z jego podobizną do ludzi. Nie ma takich pieniędzy żebym takiego nieudacznika sobą reklamował tfu

Rosyjska propaganda zryła pisowski beret ?
~~Brawo niezalogowany
5 godz. 3 min. temu
Tylko Rafał Trzaskowski,mądry człowiek na właściwym miejscu, wkrótce w Pałacu Prezydenckim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza