~~Zielona Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Starozłota Mydlnica napisał(a): Pamiętam gościa z tego, że był wiele dekad etatowym członkiem rady powiatu.
Czyli jak był na etacie to za darmo nic nie robił.
Jednak za darmo bardzo dużo pomógł mojej rodzinie a ty do pracy przychodzisz za darmo ?
~~Ciemnożółta Lnica napisał(a):Nie wiem dlaczego mówisz do mnie komunisto ja nigdy styczności Nie miałem z źadną partią ,a zwłaszcza komunistyczną ja się tylko wypowiedziałem o człowieku i nie obchodzi mnie z jakiej On parti był ,ale znałem go z wojska i był ludzki to nie powiem o nim złego słowa .A ty biedny człowieku jak chcesz kogoś obraźć to zacznij od siebieKtoś napisał: ~~Wladimir napisał(a): Dajcie już spokój hieny cmentarne rodzinie ,a przede wszystkim zmarłemu spoczywaj w spokoju duszy
A to komuniści wierzą w duszę? Zadziwiające! Pan was rozliczy za wasze niegodziwości.
~~Wladimir napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Lnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wladimir napisał(a): Dajcie już spokój hieny cmentarne rodzinie ,a przede wszystkim zmarłemu spoczywaj w spokoju duszy
A to komuniści wierzą w duszę? Zadziwiające! Pan was rozliczy za wasze niegodziwości. Nie wiem dlaczego mówisz do mnie komunisto ja nigdy styczności Nie miałem z źadną partią ,a zwłaszcza komunistyczną ja się tylko wypowiedziałem o człowieku i nie obchodzi mnie z jakiej On parti był ,ale znałem go z wojska i był ludzki to nie powiem o nim złego słowa .A ty biedny człowieku jak chcesz kogoś obraźć to zacznij od siebie
Polemizował bym z tym ,,bycia ludzkim" i to bardzo.
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Szanowny panie moderatorze niech pan usunie wszystko z tej strony o śp. zmarłym Stanisławie Chwoinickim i skończmy te dyskusje.
~~Przekrwiona Miesiącznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Szanowny panie moderatorze niech pan usunie wszystko z tej strony o śp. zmarłym Stanisławie Chwoinickim i skończmy te dyskusje.
Dokladnie, masakra, i to pisza pewnie tzw katole