Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmarł Stanisław Chwojnicki
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
4 lutego 2025r. o 20:38
~~Zielona Tawuła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Starozłota Mydlnica napisał(a): Pamiętam gościa z tego, że był wiele dekad etatowym członkiem rady powiatu.
Czyli jak był na etacie to za darmo nic nie robił.

Jednak za darmo bardzo dużo pomógł mojej rodzinie a ty do pracy przychodzisz za darmo ?

Ten etacik miał iść do likwidacji, ale szybko znalazł sojuszników i siedział dalej za bardzo duże pieniądze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wladimir niezalogowany
4 lutego 2025r. o 22:55
~~Ciemnożółta Lnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wladimir napisał(a): Dajcie już spokój hieny cmentarne rodzinie ,a przede wszystkim zmarłemu spoczywaj w spokoju duszy

A to komuniści wierzą w duszę? Zadziwiające! Pan was rozliczy za wasze niegodziwości.
Nie wiem dlaczego mówisz do mnie komunisto ja nigdy styczności Nie miałem z źadną partią ,a zwłaszcza komunistyczną ja się tylko wypowiedziałem o człowieku i nie obchodzi mnie z jakiej On parti był ,ale znałem go z wojska i był ludzki to nie powiem o nim złego słowa .A ty biedny człowieku jak chcesz kogoś obraźć to zacznij od siebie
5 lutego 2025r. o 12:28
~~Wladimir napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnożółta Lnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wladimir napisał(a): Dajcie już spokój hieny cmentarne rodzinie ,a przede wszystkim zmarłemu spoczywaj w spokoju duszy

A to komuniści wierzą w duszę? Zadziwiające! Pan was rozliczy za wasze niegodziwości. Nie wiem dlaczego mówisz do mnie komunisto ja nigdy styczności Nie miałem z źadną partią ,a zwłaszcza komunistyczną ja się tylko wypowiedziałem o człowieku i nie obchodzi mnie z jakiej On parti był ,ale znałem go z wojska i był ludzki to nie powiem o nim złego słowa .A ty biedny człowieku jak chcesz kogoś obraźć to zacznij od siebie

Polemizował bym z tym ,,bycia ludzkim" i to bardzo.
~~Białawoszara Laurowiśnia niezalogowany
5 lutego 2025r. o 22:14
Mi nic nigdy nie pomógł ale jak potrzebował pomocy to wiedział gdzie przyjść by oddać głos lub latać z listami wyborczy i po podpisy na niego. Nie nam rozliczać. Tam u góry już nie będziemy rozliczani z tytułów naukowych czy bogactwa i. Tam już znajomości nie będzie. Pomimo tego tu na ziemi ja wybaczam.
~~Bun niezalogowany
10 lutego 2025r. o 10:09
Krótko mieszka w Bolesławcu bo dopiero od 2002 ale zdążyłem poznać Pana Stanisława , wg. mnie był dobrym człowiekiem , zaangażowanym społecznie i wielu ludziom pomógł , także dziwi mnie jad niektórych malkontentów - niech mu ziemia lekką będzie i spoczywaj w pokoju
10 lutego 2025r. o 13:46
Szanowny panie moderatorze niech pan usunie wszystko z tej strony o śp. zmarłym Stanisławie Chwoinickim i skończmy te dyskusje.
~~Przekrwiona Miesiącznica niezalogowany
10 lutego 2025r. o 14:26
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Szanowny panie moderatorze niech pan usunie wszystko z tej strony o śp. zmarłym Stanisławie Chwoinickim i skończmy te dyskusje.

Dokladnie, masakra, i to pisza pewnie tzw katole
~~Perłowoszara Szydlica niezalogowany
10 lutego 2025r. o 14:40
~~Przekrwiona Miesiącznica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Szanowny panie moderatorze niech pan usunie wszystko z tej strony o śp. zmarłym Stanisławie Chwoinickim i skończmy te dyskusje.

Dokladnie, masakra, i to pisza pewnie tzw katole

Te łachudry piszące te paszkwile ,nie dorastają Panu Stanisławowi do pięt !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.