Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cud w Klekusiowie: Dziewczynka odnajduje swojego psa podczas Finału WOŚP!
~~Ceglany Łubinnik niezalogowany
4 godz. 36 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Miło ze piesek wrócił do właściciela ale to żaden cud tylko błąd właściciela bo piesek nie miał chipa. Jeżeli miałby chipa to piesek nie byłby w schronie. A druga sprawa jak uciekł pies, to pierwsze co dzwoni się po schroniskach lub jedzie się tam dając zdjęcie z nr telefonu.
Dokładnie ale to już nie pasuje do tej pięknej historii bo mogłoby ją popsuć. Pies zaginął a my szukamy? No jeżeli był szukany to w specyficzny sposób tak żeby nie znaleźć lub bez większego zaangażowania. Teraz się znalazł no cóż może znowu zaginie?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 25 min. temu
~~Ceglany Łubinnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Miło ze piesek wrócił do właściciela ale to żaden cud tylko błąd właściciela bo piesek nie miał chipa. Jeżeli miałby chipa to piesek nie byłby w schronie. A druga sprawa jak uciekł pies, to pierwsze co dzwoni się po schroniskach lub jedzie się tam dając zdjęcie z nr telefonu.
Dokładnie ale to już nie pasuje do tej pięknej historii bo mogłoby ją popsuć. Pies zaginął a my szukamy? No jeżeli był szukany to w specyficzny sposób tak żeby nie znaleźć lub bez większego zaangażowania. Teraz się znalazł no cóż może znowu zaginie?

Jedno jest pewne , ŻE TO ŻADEN CUD , tylko głupota właściciela i jak pisałeś wyżej BRAK ZAANGAŻOWANIA w poszukiwanie pieska.
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 21 min. temu
Dla mnie CUDEM by było jakby ten piesek zobaczył właścicielkę i dostał skrzydeł o odleciał … to można by było nazwać cudem.
~~Celestynowy Bukszpan niezalogowany
3 godz. 37 min. temu
Myślę że to nie wyrezysowane pod kątem wpłaty na klekusiowo. Dziś już nic mnie nie zdziwi.. Tak czy inaczej zwierzętom trzeba pomoc
~~ niezalogowany
2 godz. 36 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Dla mnie CUDEM by było jakby ten piesek zobaczył właścicielkę i dostał skrzydeł o odleciał … to można by było nazwać cudem.

Sądzisz, że pisząc, drzyj zelówy i spadaj na wydmy chcę żebyś spadał na wydmy ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza