~~Zielonkawobrązowy Pomidor napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): W dobie telewizji i internetu, mediów społecznościowych takie plakatowanie to marnowanie papieru, zaśmiecanie środowiska i psucie krajobrazu. Potem po wyborach będzie wisieć do Września. A zwykłym ludziom każą być eko, oszczędzać prąd , wodę , segregować każdy śmieć i.t.d
Bo to właśnie lewaki. My na piechotę bądź zbiorkimem oni limuzynami. My na wakacje lecieć samolotem?! W życiu. Raz na trzy lata lot. Oni do Davos swoimi prywatnymi przylatują. My mieszkania max 45 metrów najlepiej wynajęte a oni nam je wynajmą ( patrz Biedroń i kochanek).
~~fal-co napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowy Pomidor napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): W dobie telewizji i internetu, mediów społecznościowych takie plakatowanie to marnowanie papieru, zaśmiecanie środowiska i psucie krajobrazu. Potem po wyborach będzie wisieć do Września. A zwykłym ludziom każą być eko, oszczędzać prąd , wodę , segregować każdy śmieć i.t.d
Bo to właśnie lewaki. My na piechotę bądź zbiorkimem oni limuzynami. My na wakacje lecieć samolotem?! W życiu. Raz na trzy lata lot. Oni do Davos swoimi prywatnymi przylatują. My mieszkania max 45 metrów najlepiej wynajęte a oni nam je wynajmą ( patrz Biedroń i kochanek).
Co ci w tym przeszkadza zakłamany pisowszczyku? Napisz coś o pisdzielcu Gut - Mostowym który w samym 2023 na wynajmie mieszkań zarobił 2,8 mln złotych
Niech sobie zarobi i 5. Ci mi do tego. Ale nie każe mi mieszkać w wynajem i najlepiej 45 M2 ( Jaś kapela). Nie jestem pisowczykiem lewaku.
Zastosowana autokorekta
~~Aaa napisał(a): W sumie to może najpierw ci co rozklejają plakaty pokażą jak dbają o przestrzeganie prawa, nie zasłaniając innych plakatów swoimi, wiesz się ich za pozwolenie właściciela posesji a nie bez pozwolenia i najważniejsze sprzątanięciem ich przed ciążą wyborcza!!! Do tej pory gdzie nie gdzie wiszą bilbordy i plakaty zachęcające do oddania na głosowanie w wyborach do sejmu i euro parlamentu
~~Jasnoniebieski Tulipan napisał(a): Grasują bojówki nacjonalistów polskich ,które niszczą plakaty Biedronia ,żeby przejąć władzę i banki