~~XYZ napisał(a): Jeśli i w tym roku ten osobnik wygra w Bolesławcu, to naprawdę będzie oznaczało, że w tym mieście mieszkają głupi ludzie.
~~Kupiłem nick napisał(a): Czy wy wyborcy kolorowego Rafałka naprawdę mu wierzycie w to co on mówi?? Przecież on z dnia na dzień z siebie większego błazna robi. Przecież kolorowy księciunia Rafałek stolicą nie potrafi zarządzać a co dopiero Polską. Jakby wybuchła wojna to on pierwszy przebierze się za kobietę i ucieknie do Niemiec.
~~geya czuje napisał(a): Dużo w twoich tekstach o kolorach , nie jest z tobą tak , jak z tym węgierskim posłem, co to po rynnie ?.....
Do Gromadki to zapewnie legalnie nie wiedziesz zboku , prawda ?
~~geya czuje napisał(a):A ile Ty klas szkoły powszechnej skończył?Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy wy wyborcy kolorowego Rafałka naprawdę mu wierzycie w to co on mówi?? Przecież on z dnia na dzień z siebie większego błazna robi. Przecież kolorowy księciunia Rafałek stolicą nie potrafi zarządzać a co dopiero Polską. Jakby wybuchła wojna to on pierwszy przebierze się za kobietę i ucieknie do Niemiec.
Dużo w twoich tekstach o kolorach , nie jest z tobą tak , jak z tym węgierskim posłem, co to po rynnie ?.....
~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~geya czuje napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy wy wyborcy kolorowego Rafałka naprawdę mu wierzycie w to co on mówi?? Przecież on z dnia na dzień z siebie większego błazna robi. Przecież kolorowy księciunia Rafałek stolicą nie potrafi zarządzać a co dopiero Polską. Jakby wybuchła wojna to on pierwszy przebierze się za kobietę i ucieknie do Niemiec.
Dużo w twoich tekstach o kolorach , nie jest z tobą tak , jak z tym węgierskim posłem, co to po rynnie ?.....
Do Gromadki to zapewnie legalnie nie wiedziesz zboku , prawda ? A ile Ty klas szkoły powszechnej skończył?
To do mnie pytanie ile kład zakończyłem?? Wyrażam swoje zdanie na temat Rafałka przyszłego prezydenta na RP. Kolorowy Rafałek to głupek , kłamca , hipokryta i klaun pod nadzorem Niemców tak samo jak jego wafel polsko-niemiecki Donald.
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~geya czuje napisał(a): Dużo w twoich tekstach o kolorach , nie jest z tobą tak , jak z tym węgierskim posłem, co to po rynnie ?.....
Dzisiaj Schetyna w RMF mówił o rękonstrukcji rządu na wzór Orbana. Zwariował ?
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~geya czuje napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy wy wyborcy kolorowego Rafałka naprawdę mu wierzycie w to co on mówi?? Przecież on z dnia na dzień z siebie większego błazna robi. Przecież kolorowy księciunia Rafałek stolicą nie potrafi zarządzać a co dopiero Polską. Jakby wybuchła wojna to on pierwszy przebierze się za kobietę i ucieknie do Niemiec.
Do Gromadki to zapewnie legalnie nie wiedziesz zboku , prawda ? A ile Ty klas szkoły powszechnej skończył?
To do mnie pytanie ile kład zakończyłem?? Wyrażam swoje zdanie na temat Rafałka przyszłego prezydenta na RP. Kolorowy Rafałek to głupek , kłamca , hipokryta i klaun pod nadzorem Niemców tak samo jak jego wafel polsko-niemiecki Donald.
Masz prawo mieć swoje zdanie . Kiedy poczułeś w sobie pociąg do chłopców, ha ?
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~geya czuje napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy wy wyborcy kolorowego Rafałka naprawdę mu wierzycie w to co on mówi?? Przecież on z dnia na dzień z siebie większego błazna robi. Przecież kolorowy księciunia Rafałek stolicą nie potrafi zarządzać a co dopiero Polską. Jakby wybuchła wojna to on pierwszy przebierze się za kobietę i ucieknie do Niemiec.
Masz prawo mieć swoje zdanie . Kiedy poczułeś w sobie pociąg do chłopców, ha ?
Jak pierwszy raz zobaczyłem twoje zdjęcie na only Fans