~~Płoworuda Wierzba napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zgniła Papryka napisał(a): nie rozumiem...
w szpitalu mamy Dyzmę a ten robił tylko to co wcześniej robił Mejza...
i kiedy ci chodzą sobie po wolności tu chłopinę się zamyka...;D
To łykaj sobie wg. zaleceń tego chłopiny 1000tys. jednostek witaminy D dziennie. Wreszcie za niedługo pozbędziemy się ciebie i twoich durnowatych wpisów. Osobiście znałem takiego uzdrowiciela z Bolesławca. Produkował nędzne gary ceramiczne, jak biznes upadł to zrobił się nagle bioenergoterapeutą. Biznes kwitł, dokąd Kaszpirowski nie upadł. Ale co kasy natergał to jego. Pocieszające jest tylko to , że on nikogo nie wyleczył, ale i nie zaszkodził . A ha... tę witaminę D to popijaj płynem lugola... smacznego..Bolesławiec Local tourism
moje wpisy ''durnowate''?
a naiwniacy tacy jak ty wierzą w Mejzę ...a skoro w takich wierzą to ja się nie dziwię że ktoś tam uwierzył temu pajacowi...
masz problem zdrowotny to idź do lekarza a nie szukaj konowała bo więcej ci powie google niż taki oszust...
teraz zamyka się goście który żerował nie tylko na naiwniakach ale na totalnych głupcach a to przypomina mi z kolei jak zamknięto ostatnio jakąś ''wróżkę zębuszkę''...;D
mam ją winić za to że podłapała frajerkę i ''wydoiła '' ją na miliony?
jeszcze raz piszę ...patrz jak kroi nas szpital pod mandolinistą Barczykiem...to ci nie przeszkadza?
mam brać według ciebie witaminy?...a bierz je sam i mam to gdzieś czym je popijesz...ja wolę owoce...