Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Szarlatan z internetu" i jego ofiary – czy leczył także mieszkańców Bolesławca?
~~Płoworuda Wierzba niezalogowany
5 godz. 19 min. temu
~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jedzcie czosnek!

,,, brawo... ale nie podałeś na jakie konto słać ci kasę... na tym ten biznes polega..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ewa niezalogowany
5 godz. 16 min. temu
Takie przypadki są wynikiem tego, że w naszym kraju służba zdrowia nie działa. To są tylko takie podrygi. Lepiej dbać o ukrów jak o własny naród.
~~Zgniła Papryka niezalogowany
4 godz. 58 min. temu
~~Płoworuda Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniła Papryka napisał(a): nie rozumiem...
w szpitalu mamy Dyzmę a ten robił tylko to co wcześniej robił Mejza...
i kiedy ci chodzą sobie po wolności tu chłopinę się zamyka...;D

To łykaj sobie wg. zaleceń tego chłopiny 1000tys. jednostek witaminy D dziennie. Wreszcie za niedługo pozbędziemy się ciebie i twoich durnowatych wpisów. Osobiście znałem takiego uzdrowiciela z  Bolesławca. Produkował nędzne gary ceramiczne, jak biznes upadł to zrobił się nagle bioenergoterapeutą. Biznes kwitł, dokąd Kaszpirowski nie upadł. Ale co kasy natergał to jego. Pocieszające jest tylko to , że on nikogo nie wyleczył, ale i nie zaszkodził . A ha... tę witaminę D to popijaj płynem lugola... smacznego..Bolesławiec Local tourism

moje wpisy ''durnowate''?

a naiwniacy tacy jak ty wierzą w Mejzę ...a skoro w takich wierzą to ja się nie dziwię że ktoś tam uwierzył temu pajacowi...

masz problem zdrowotny to idź do lekarza a nie szukaj konowała bo więcej ci powie google niż taki oszust...
teraz zamyka się goście który żerował nie tylko na naiwniakach ale na totalnych głupcach a to przypomina mi z kolei jak zamknięto ostatnio jakąś ''wróżkę zębuszkę''...;D
mam ją winić za to że podłapała frajerkę i ''wydoiła '' ją na miliony?
jeszcze raz piszę ...patrz jak kroi nas szpital pod mandolinistą Barczykiem...to ci nie przeszkadza?
mam brać według ciebie witaminy?...a bierz je sam i mam to gdzieś czym je popijesz...ja wolę owoce...
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 21 min. temu
W czasie wojen światowych, chłop miał potencjał zostać farmaceutą.
A tak poważnie zobaczcie ile naiwnych ludzi facet nabrał że miał zysku 4 miliony.
Zamiast zawinąć te 4 miliony i zawinąć się np gdzieś na Wietnam. To chłop po gimnazjum udawał dalej lekarza na jakieś wiosce.
~~Malinowoczerwona Śnieguliczka niezalogowany
4 godz. 8 min. temu
Idioci piją lugolę,bo"naukowców"internetowych słuchają
~~Zgniła Papryka niezalogowany
4 godz. 3 min. temu
a co to takiego za ''wynalazek''?

dzisiaj po raz pierwszy usłyszałem tą nazwę ale jak się domyślam wspomniał o tym jakiś smakosz...;D
~~Kupiłem nick niezalogowany
3 godz. 52 min. temu
Zobaczcie jak społeczeństwu na świecie media społecznościowe piorą mózgi.

W 2023 roku głośna stała się sprawa amerykańskiej tiktokerki, która została oskarżona o zaniedbywanie i głodzenie swoich dzieci. Kobieta, znana w mediach społecznościowych pod pseudonimem, często publikowała filmy, w których pokazywała swoje życie rodzinne. Jednak internauci zaczęli zauważać niepokojące sygnały, takie jak wychudzone ciała dzieci i brak odpowiedniej opieki.

Sprawa wyszła na jaw, gdy sąsiedzi zgłosili swoje obawy do lokalnych służb socjalnych. Po interwencji władz okazało się, że dzieci były rzeczywiście zaniedbywane i niedożywione. Tiktokerka została aresztowana, a dzieci zostały umieszczone pod opieką odpowiednich instytucji.

Ta historia wywołała szeroką dyskusję na temat odpowiedzialności influencerów oraz wpływu mediów społecznościowych na życie prywatne i rodzinne. Wiele osób podkreślało, że w pogoni za popularnością i wyświetleniami, niektórzy zapominają o podstawowych wartościach i obowiązkach, takich jak zapewnienie bezpieczeństwa i opieki swoim dzieciom.
14240
M21W2
3 godz. 48 min. temu
~~Zgniła Papryka napisał(a): a co to takiego za ''wynalazek''?

dzisiaj po raz pierwszy usłyszałem tą nazwę ale jak się domyślam wspomniał o tym jakiś smakosz...;D

Nie wierzę, pierwszy raz usłyszałeś tą nazwę . Czarnobyl 1986 wszystkim małym dzieciom i kobietom w ciąży podawano płyn Lugola przeciwko skutkom promieniowania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo