Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Szarlatan z internetu" i jego ofiary – czy leczył także mieszkańców Bolesławca?
~~Arek niezalogowany
3 godz. 11 min. temu
Nie dziwię się .jak lekarzze nie potrafią wyleczyć .albo leczą tak ,żeby było gorzej ,to ludzie szukają pomocy gdzie indziej .przypomniał mi się film ,znahor .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~znachor niezalogowany
3 godz. 9 min. temu
~~Arek napisał(a): Nie dziwię się .jak lekarzze nie potrafią wyleczyć .albo leczą tak ,żeby było gorzej ,to ludzie szukają pomocy gdzie indziej .przypomniał mi się film ,znahor .

Za niewielką opłatę wyleczę z głupoty!!
~~Alabastrowy Wrzos niezalogowany
2 godz. 54 min. temu
~~Zgniła Papryka napisał(a):
a czemu wyzywasz? ...czy po prostu jesteś ''sobą '' chamie...

gdzie cię obraziłem lub wyzwałem? ....nie potrafisz pisać jak człowiek to może lepiej nie pisz?
co masz teraz do tego kogo ja popieram skoro oburzasz się że nie powinno mnie obchodzić w co ty wierzysz?
a kto rządził służbą zdrowia wcześniej i jak nią zarządzano? ....Szumowskie i Mejzy na czym się dorabiali?...ile miesięcy lub lat trzeba było czekać na wizytę u specjalisty? na napisz ...;D
Zgłoś do moderacji

Bardzo przepraszam. Uniosłem się.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.