Zastosowana autokorekta
~~Zgniła Papryka napisał(a): a co to takiego za ''wynalazek''?
dzisiaj po raz pierwszy usłyszałem tą nazwę ale jak się domyślam wspomniał o tym jakiś smakosz...;D
~~Malinowoczerwona Śnieguliczka napisał(a): Idioci piją lugolę,bo"naukowców"internetowych słuchają
~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Jedzcie czosnek!
~~Zgniła Papryka napisał(a):
moje wpisy ''durnowate''?
a naiwniacy tacy jak ty wierzą w Mejzę ...a skoro w takich wierzą to ja się nie dziwię że ktoś tam uwierzył temu pajacowi...
masz problem zdrowotny to idź do lekarza a nie szukaj konowała bo więcej ci powie google niż taki oszust...
teraz zamyka się goście który żerował nie tylko na naiwniakach ale na totalnych głupcach a to przypomina mi z kolei jak zamknięto ostatnio jakąś ''wróżkę zębuszkę''...;D
mam ją winić za to że podłapała frajerkę i ''wydoiła '' ją na miliony?
jeszcze raz piszę ...patrz jak kroi nas szpital pod mandolinistą Barczykiem...to ci nie przeszkadza?
mam brać według ciebie witaminy?...a bierz je sam i mam to gdzieś czym je popijesz...ja wolę owoce...
Zgłoś do moderacji
~~Alabastrowy Wrzos napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniła Papryka napisał(a):
moje wpisy ''durnowate''?
a naiwniacy tacy jak ty wierzą w Mejzę ...a skoro w takich wierzą to ja się nie dziwię że ktoś tam uwierzył temu pajacowi...
masz problem zdrowotny to idź do lekarza a nie szukaj konowała bo więcej ci powie google niż taki oszust...
teraz zamyka się goście który żerował nie tylko na naiwniakach ale na totalnych głupcach a to przypomina mi z kolei jak zamknięto ostatnio jakąś ''wróżkę zębuszkę''...;D
mam ją winić za to że podłapała frajerkę i ''wydoiła '' ją na miliony?
jeszcze raz piszę ...patrz jak kroi nas szpital pod mandolinistą Barczykiem...to ci nie przeszkadza?
mam brać według ciebie witaminy?...a bierz je sam i mam to gdzieś czym je popijesz...ja wolę owoce...
Zgłoś do moderacji
A skąd ty pustaku wiesz w kogo ja wierzę? A szpital nas kroi? Zdaje się , że służbą zdrowia rządzi ministra z obozu przez ciebie POpieranego? Czyż nie?