Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Mieszkańcy chcą odwołania Rady Miejskiej. Zapowiadają referendum!
~~Weto niezalogowany
wczoraj o 19:27
Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawobiały Czarny niezalogowany
wczoraj o 19:41
~~dbl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Mielnik miał czas się wykazać i nie zrobił tego. Mam nadzieję że zapłaci za referendum. Wykroty chcą nowy ośrodek !

Mielnik zapłać za referendum kosztem Piasta !!!
Przecież ten gostek będąc radnym w poprzedniej kadencji był beznadziejny to przez takich jak on RR doprowadził do rozbicia większości i na koniec ich obśmiał jak dzieci z przedszkola .Gościu ty miałeś swoje 5 minut których nie umiałeś wykorzystać .więc spadaj .

Teraz za to chce się mścić na radnych , tylko szkoda ze naszym kosztem
~~Yeti niezalogowany
wczoraj o 19:58
~~Weto napisał(a): Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .

Tak niech nie ... w gacie przed dowodami Śliwy i ujawni fakty o Świder

Zastosowana autokorekta

~~Ciemnopopielata Gęsiówka niezalogowany
wczoraj o 20:05
~~Weto napisał(a): Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .

Swoją wiedzę pokazał w sądzie
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
wczoraj o 20:32
~~Ciemnopopielata Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Weto napisał(a): Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .

Swoją wiedzę pokazał w sądzie

Niby co mu Sąd udowodnił ? Takich jak ty to zapędza w kozi róg z wiedzy o prawie karnym !
~~Myśliciel niezalogowany
20 godz. 49 min. temu
Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo
~~pytanie niezalogowany
12 godz. 20 min. temu
~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo

A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?
~~ONA niezalogowany
12 godz. 18 min. temu
~~pytanie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo

A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?

To p.Relich wam nie wybudował , rządził 25 lat i co , nie zdążył ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.