~~Aldona napisał(a): Ktoś tu używa często słowa manipulacja.
Panie Kamilu Pan da spokój. Ludzie chcą zmian wojny. Pan też o dziwo gra na jedną stronę . Niby Pan jest z innego obozu ale ciągle Pan o tej manipulacji . A może to Pan tak bardzo chcę żeby właśnie u nas był bałagan . Ciągle Pan pisze i pisze. Mam wrażenie że płyta się Panu zacięła . Trochę szkoda bo myślałam że Pan Góra i jego Lepsze jutro to coś innego . Jak widać byle tylko namieszać . Cóż to takiego polskie . Pozdrawiam gorąco [/c
Pani Aldono, owszem używam, ponieważ w Pani teksie jest też MANIPULACJA. Podważa Pani moją niezależność ('Niby Pan jest z innego obozu, ale ciągle Pan o tej manipulacji'), Przypisuje mi Pani złe intencje ('A może to Pan tak bardzo chce, żeby właśnie u nas był bałagan'), próbuje mnie Pani naciskać (Trochę szkoda bo myślałam że Pan Góra i jego Lepsze jutro to coś innego ?) oraz przypisuje mi Pani negatywne stereotypy („Jak widać, byle tylko namieszać. Cóż to takiego polskie.”). Pani insynuuje oraz przeprowadza atak personalny na moją osobę, bez rzeczowej argumentacji jako anonim. Czy to jest uczciwe ? To kto MANIPULUJE ? To kto chce bałaganu ? To co Pani robi to klasyczne zachowanie internetowego trolla. Władza powinna dążyć do porozumienia między sobą i za tym jestem. Obie strony, wraz z Panią Burmistrz, popełniają błędy w radzie, jednak nagonka skupia się wyłącznie na jednej z nich. To kto dał się zmanipulować Pani Aldono ? :D
Panie Kamilu Pan da spokój. Ludzie chcą zmian wojny. Pan też o dziwo gra na jedną stronę . Niby Pan jest z innego obozu ale ciągle Pan o tej manipulacji . A może to Pan tak bardzo chcę żeby właśnie u nas był bałagan . Ciągle Pan pisze i pisze. Mam wrażenie że płyta się Panu zacięła . Trochę szkoda bo myślałam że Pan Góra i jego Lepsze jutro to coś innego . Jak widać byle tylko namieszać . Cóż to takiego polskie . Pozdrawiam gorąco
Panie Kamilu Pan da spokój. Ludzie chcą zmian wojny. Pan też o dziwo gra na jedną stronę . Niby Pan jest z innego obozu ale ciągle Pan o tej manipulacji . A może to Pan tak bardzo chcę żeby właśnie u nas był bałagan . Ciągle Pan pisze i pisze. Mam wrażenie że płyta się Panu zacięła . Trochę szkoda bo myślałam że Pan Góra i jego Lepsze jutro to coś innego . Jak widać byle tylko namieszać . Cóż to takiego polskie . Pozdrawiam gorąco
Kamil Szymula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Aldona napisał(a): Ktoś tu używa często słowa manipulacja.
Pani Aldono, owszem używam, ponieważ w Pani teksie jest też manipulacja. Podważa Pani moją niezależność ('Niby Pan jest z innego obozu, ale ciągle Pan o tej manipulacji'), Przypisuje mi Pani złe intencje ('A może to Pan tak bardzo chce, żeby właśnie u nas był bałagan'), próbuje mnie Pani naciskać (Trochę szkoda bo myślałam że Pan Góra i jego Lepsze jutro to coś innego ?) oraz przypisuje mi Pani negatywne stereotypy („Jak widać, byle tylko namieszać. Cóż to takiego polskie.”). Pani insynuuje oraz przeprowadza atak personalny na moją osobę, bez rzeczowej argumentacji jako anonim. Czy to jest uczciwe ? To kto manipuluje ? To kto chce bałaganu ? To co Pani robi to klasyczne zachowanie internetowego trolla. Władza powinna dążyć do porozumienia między sobą i za tym jestem. Obie strony, wraz z Panią Burmistrz, popełniają błędy w radzie, jednak nagonka skupia się wyłącznie na jednej z nich. To kto dał się zmanipulować Pani Aldono ? :D
~~Xxx napisał(a): Mielnik miał czas się wykazać i nie zrobił tego. Mam nadzieję że zapłaci za referendum. Wykroty chcą nowy ośrodek !
~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Mielnik miał czas się wykazać i nie zrobił tego. Mam nadzieję że zapłaci za referendum. Wykroty chcą nowy ośrodek !
Mielnik zapłać za referendum kosztem Piasta !!!