~~dbl napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Mielnik miał czas się wykazać i nie zrobił tego. Mam nadzieję że zapłaci za referendum. Wykroty chcą nowy ośrodek !
Mielnik zapłać za referendum kosztem Piasta !!!
Przecież ten gostek będąc radnym w poprzedniej kadencji był beznadziejny to przez takich jak on RR doprowadził do rozbicia większości i na koniec ich obśmiał jak dzieci z przedszkola .Gościu ty miałeś swoje 5 minut których nie umiałeś wykorzystać .więc spadaj .
Teraz za to chce się mścić na radnych , tylko szkoda ze naszym kosztem
~~Weto napisał(a): Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .
Zastosowana autokorekta
~~Weto napisał(a): Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .
~~Ciemnopopielata Gęsiówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Weto napisał(a): Jedyne wyjście to radni z opozycji powinni zjednoczyć się z Panem Leszkiem ,który ma ogromną wiedzę na temat pani burmistrz .
Swoją wiedzę pokazał w sądzie
~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo
~~pytanie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo
A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?