Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Adas niezalogowany
8 godz. 43 min. temu
Chyba w Marcu nie maju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak Patriota niezalogowany
8 godz. 31 min. temu
Mentzen zna się na vacie ale cukrowej. Mògłby kandydować na Białorusi i zmierzyć się z kròlem ziemniakòw
~~nie faszyzujący niezalogowany
8 godz. 17 min. temu
Z faszystami się nie spotykam wydymał ludzi na 12 milionów,niech przyprowadzi swoją babę niech ją gwałcą a później niech chowa takie dziecko .
~~Tylko konfederacja niezalogowany
8 godz. 8 min. temu
Czekam z niecierpliwością i głos wiadomo,że na pana mentzena. Pozdrawiam
~~Kupiłem nick niezalogowany
8 godz. 3 min. temu
W końcu ktoś mądry przyjedzie do Bolesławca. Tylko zastanawiam się po co on jedzie do Lwówka Śląskiego ??
~~Stalowoniebieska Liatra niezalogowany
7 godz. 50 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): W końcu ktoś mądry przyjedzie do Bolesławca. Tylko zastanawiam się po co on jedzie do Lwówka Śląskiego ?? [/
Facet z piwem,który głosi hasła ideały ,ale nie mówi juz jak tego dokona,wiadomo dlaczego...
~~Jasnofioletowy Wilczomlecz niezalogowany
7 godz. 33 min. temu
No tak...zdrowe dziecko z gwaltu zabić, bo jest winne, a gwałcicielowi dać medal, bo może nie chciał....
Mega logika...
Czyli jak czesem Ty jesteś z gwałtu powinieneś szybko popełnić samobójstwo, żeby się ludzie z tobą nie użerali...
Wiesz tym tekstem jak nie chciałem iść, tak mnie przekonałeś, by iść i zagłosować na Mentzena.
Idź tą drogą...
~~nie faszyzujący napisał(a): Z faszystami się nie spotykam wydymał ludzi na 12 milionów,niech przyprowadzi swoją babę niech ją gwałcą a później niech chowa takie dziecko .

~~Kupiłem nicka niezalogowany
7 godz. 9 min. temu
~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): W końcu ktoś mądry przyjedzie do Bolesławca. Tylko zastanawiam się po co on jedzie do Lwówka Śląskiego ?? [/
Facet z piwem,który głosi hasła ideały ,ale nie mówi juz jak tego dokona,wiadomo dlaczego...

Po pierwsze. Zauważ ze chłopak ma dopiero 38 lat i to jest młoda krew , wiec przez młodą krew może się wszystko w Polsce zmienić. Np
Legalność Marihuany
Legalność prostytucji
I właśnie w taki sposób budżet polski może wyjść z deficytu i także znajdą się pieniądze na służbę zdrowia.
Po drugie. Sam swoją kampanie finalizuje, nie jest takim darmozjadem jak kolorowy Rafałek z Warszawy.
Po trzecie. Od 3 dekad są w sejmie te same mordy jak Kaczyński , Tusk , Macierewicz , Kalisz i jak oni nic nie zrobili przez 30 lat to już nie zrobią bo są już w takim wieku że zaczynają im śmierdzieć stopy drzewem.

Rafał Trzaskowski … lewak … ale żeby omamić Polaków to głosi prawicowe hasła.
Donald Tusk… zamiast robić coś dla polski to ja jeszcze bardziej niszczy i obiecał paliwo za 5.19 zł i to tylko były puste słowa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza