Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 7:52
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Durny xuju Ja w Polsce co miesiąc muszę wyrzygać na ZUS 2,5 tys zł to jest około 600 euro .

Przepraszam , przepraszam nic nie musisz!!zawsze możesz się zwolnić i iść na zasiłek dla bezrobotnych i składkę ZUS będzie płacił tobie urząd pracy

I w czym widzisz tępa pało problem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:11
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Durny xuju Ja w Polsce co miesiąc muszę wyrzygać na ZUS 2,5 tys zł to jest około 600 euro .

Przepraszam , przepraszam nic nie musisz!!zawsze możesz się zwolnić i iść na zasiłek dla bezrobotnych i składkę ZUS będzie płacił tobie urząd pracy

I ile na tym bezrobociu będzie siedział , narkomanie?
16 marca 2025r. o 8:12
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

I jeszcze druga najważniejsza sprawa.
Ty wydajesz na ZUS prawie 600€ ale za to masz w Polsce bardzo dobrą służbę zdrowia.
Na lekarza specjalistę czekasz max 5 dni roboczych.
Co drugi dzień dzwoni do Polaków lekarz pytając się jak się dana osoba czuje.
Idziesz w nagłym wypadku na SOR i jesteś przyjęty w ciągu 15 min.
Płacisz 600€ za ZUS , bo od kiedy zaczął rządzić Herr Tusk , to problem ze służbą zdrowia znikł jak za dotknięciem czarodziejskiej rożki!!!
16 marca 2025r. o 8:17
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Ja ma za świetną prace żeby iść na bezrobocie. Muzyka mi w pracy leci , czuje zapach spalonej marihuany , mam świetnych klientów.
Praca marzenie, a nie tak jak niektórzy stad musza rano wstać i jechać do obozu pracy jakim jest Bader lub Amazon.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:20
Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Ja ma za świetną prace żeby iść na bezrobocie. Muzyka mi w pracy leci , czuje zapach spalonej marihuany , mam świetnych klientów.
Praca marzenie, a nie tak jak niektórzy stad musza rano wstać i jechać do obozu pracy jakim jest Bader lub Amazon.

Zaspałeś dzisiaj, pewnie po wczorajszym łeb ci pęka . Jak jeszcze dziś nic nie zażyłeś , przeczytaj swoje wczorajsze wpisy.
16 marca 2025r. o 8:30
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Zaspałeś dzisiaj, pewnie po wczorajszym łeb ci pęka . Jak jeszcze dziś nic nie zażyłeś , przeczytaj swoje wczorajsze wpisy.

Nie musza drugi raz czytać swoich wpisów, bo dokładnie wiek co pisze. Łeb mi pęka od czego ??? Bo nie bardzo rozumiem?? Jeżeli chodzi tobie że mam kaca po alkoholu , to muszę ciebie rozczarować nie pijam alkoholu a jeżeli miałeś na myśli marihuanę , to marihuana jest środkiem przeciwbólowym tak że po marihuanie nie boli głowa. I napisze tobie taka ciekawostkę. W szpitalu w Holandii osoby leczące nowotwór , maja przy łóżku Waporyzator do palenia suszu konopnego, po to żeby lekarz nie faszerował ich tabletkami przeciwbólowymi.
~~xx niezalogowany
16 marca 2025r. o 8:39
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Durny cwelu na zasiłku to chyba ty jesteś ja mam firmę 40 lat a ty łajzo możesz pałę mi obciągnąć .
16 marca 2025r. o 9:08
To jest dobre … ludzie nie maja pojęcia o marihuanie a piszą żeby pisać.
Ale tak to jest… co niektórzy stąd na wycieczce zagranicznej byli jak otworzyli atlas.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza