~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Durny xuju Ja w Polsce co miesiąc muszę wyrzygać na ZUS 2,5 tys zł to jest około 600 euro .
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Durny xuju Ja w Polsce co miesiąc muszę wyrzygać na ZUS 2,5 tys zł to jest około 600 euro .
Przepraszam , przepraszam nic nie musisz!!zawsze możesz się zwolnić i iść na zasiłek dla bezrobotnych i składkę ZUS będzie płacił tobie urząd pracy
I w czym widzisz tępa pało problem
I ile na tym bezrobociu będzie siedział , narkomanie?
~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Przepraszam , przepraszam nic nie musisz!!zawsze możesz się zwolnić i iść na zasiłek dla bezrobotnych i składkę ZUS będzie płacił tobie urząd pracy
Ja ma za świetną prace żeby iść na bezrobocie. Muzyka mi w pracy leci , czuje zapach spalonej marihuany , mam świetnych klientów.
Praca marzenie, a nie tak jak niektórzy stad musza rano wstać i jechać do obozu pracy jakim jest Bader lub Amazon.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Ja ma za świetną prace żeby iść na bezrobocie. Muzyka mi w pracy leci , czuje zapach spalonej marihuany , mam świetnych klientów.
Praca marzenie, a nie tak jak niektórzy stad musza rano wstać i jechać do obozu pracy jakim jest Bader lub Amazon.
Zaspałeś dzisiaj, pewnie po wczorajszym łeb ci pęka . Jak jeszcze dziś nic nie zażyłeś , przeczytaj swoje wczorajsze wpisy.
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Zaspałeś dzisiaj, pewnie po wczorajszym łeb ci pęka . Jak jeszcze dziś nic nie zażyłeś , przeczytaj swoje wczorajsze wpisy.
Nie musza drugi raz czytać swoich wpisów, bo dokładnie wiek co pisze. Łeb mi pęka od czego ??? Bo nie bardzo rozumiem?? Jeżeli chodzi tobie że mam kaca po alkoholu , to muszę ciebie rozczarować nie pijam alkoholu a jeżeli miałeś na myśli marihuanę , to marihuana jest środkiem przeciwbólowym tak że po marihuanie nie boli głowa. I napisze tobie taka ciekawostkę. W szpitalu w Holandii osoby leczące nowotwór , maja przy łóżku Waporyzator do palenia suszu konopnego, po to żeby lekarz nie faszerował ich tabletkami przeciwbólowymi.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Durny cwelu na zasiłku to chyba ty jesteś ja mam firmę 40 lat a ty łajzo możesz pałę mi obciągnąć .