~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 17 marca 2025r. o 17:40
a tutaj to akurat masz rację ...
pamiętam jak Giertych wyzywał przed laty Biedronia...
oj się działo jak wkroczył w to stary Giertych i na przykładzie Biedronia zaprzeczał prawom ewolucji...
ale już różne ''ewolucje'' w ostatnich latach widziałem...
najlepszym przykładem jak można się zeszmacić jest Kukiz i Ścigaj... ;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 17 marca 2025r. o 18:48
skorn napisał(a): No mam rację, a tobie nie przeszkadzało na to koryto zagłosować.
nie przeszkadzało...
teraz zaczyna mi przeszkadzać to co robią i piszę o tym otwarcie ...
ty tez kiedyś głosowałeś na swoich ...
jak się dzisiaj z tym czujesz?
~~Kupiłem nick niezalogowany 17 marca 2025r. o 21:21
Widzicie … wy chodzicie co jakiś czas na wybory … a ja nie byłem nigdy i nawet nie wiem jak to tam wyglada.
Pierwszy raz pójdę na wybory i będę głosował na młodą krew i tak szczerze w chüju mam jego postulaty. Głosuje na niego bo jest młody i chce widzieć za jakiś czas młode pokolenie w polskim parlamencie bo już się rzygać chce patrząc na tych starych tetryków.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.