~~HAKER z Pentestera napisał(a): Wiem bo widziałem jego wpisy których się nie wyprze.
Są opatrzone jego nickiem więc nie ma szans na to by się wyłgal i dlatego tak się boi Jana.
~~sąsiad zza miedzy napisał(a): Na idi/otę to wyszedł Lucjanek pacanek który straszył tu swoimi teczkami a teraz siedzi w ziemiance zagoniony tam przez Janusza i pozostało mu tylko lizać rany.
Ja pamiętam jak to Lucjan pisał tu że wrócił od prawnika i coś tam pieprzył o prokuratorze który ma podjąć decyzję o ściganiu Jasia . Jak widać ''uj'' z tego wyszło oprócz tego właśnie że Lutuś wyszedł na idi/otę. ;]]
~~Brunatnozielona Kobea napisał(a):Ktoś napisał: ~~HAKER z Pentestera napisał(a): Wiem bo widziałem jego wpisy których się nie wyprze.
Są opatrzone jego nickiem więc nie ma szans na to by się wyłgal i dlatego tak się boi Jana.
Jakie wpisy , te z danymi "opatrzył" swoim nickiem pisząc gdzieś z północy Niemiec. Nawet Jan nie wypisywał takich głupot jak ty.
~~sąsiad zza miedzy napisał(a): Na idi/otę to wyszedł Lucjanek pacanek który straszył tu swoimi teczkami a teraz siedzi w ziemiance zagoniony tam przez Janusza i pozostało mu tylko lizać rany.
Ja pamiętam jak to Lucjan pisał tu że wrócił od prawnika i coś tam pieprzył o prokuratorze który ma podjąć decyzję o ściganiu Jasia . Jak widać ''uj'' z tego wyszło oprócz tego właśnie że Lutuś wyszedł na idi/otę. ;]]
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Kobea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~HAKER z Pentestera napisał(a): Wiem bo widziałem jego wpisy których się nie wyprze.
Jakie wpisy , te z danymi "opatrzył" swoim nickiem pisząc gdzieś z północy Niemiec. Nawet Jan nie wypisywał takich głupot jak ty.
obserwuję jak się tu miotają Jurusie i Lucusie. ...;D
nawet prostego tekstu nie ogania ''yntelygent''...;D
pod swoim nickiem pisał posty Lucuś....posty z moimi danymi...
posty pisane z północy Niemiec zamieszczał ktoś inny...
kto?...nie czasem ten co tu tak usilnie bronił Lucusia?....a może własnej dupy przed odpowiedzialnością?...
nie ten co to teraz rżnie głupa że nie miał jak do mnie zadzwonić? ;D
jeden i drugi to kłamliwy pajac dostarczający mi całkiem niezłej zabawy...HAHAHAHAHA
kiedy proponowałem temu Lucusiowi spotkanie redakcji która na to pozwala , na którym był mu pokazał jego wpisy z moimi danymi dupek zwiał bo wiedział że bym go tym ''zaorał''...;D
tego się pajac boi ...boi się i słusznie bo jego ''legenda'' ' poszła by się je....ć...
Dziwnym trafem nie ma żadnych wpisów i kozakowania Jasia , w zeszły weekend,
pewnie obserwował Facebooka , i co porabia Jurek