Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Grafitowy Bambus niezalogowany
26 marca 2025r. o 20:11
A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku
w pierwszej chwili nie mógł skojarzyć o kogo mi chodzi , po chwili przypomniał sobie , że rzeczywiście
jest taki gostek co tenisa obstawia …..
kłamstwo ma krótkie nogi …
byłem tam jeszcze byś postawił mnie do pionu
a tu zonk …. I wyszedł Jasiek fantasta
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Biaława Robinia niezalogowany
26 marca 2025r. o 20:18
~~Grafitowy Bambus napisał(a): A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku
w pierwszej chwili nie mógł skojarzyć o kogo mi chodzi , po chwili przypomniał sobie , że rzeczywiście

Czyli szkoła Donalda......haha :-). Dobrze że mu to wygarnąłeś. A taki był z Jana twardy herbatnik :-)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:03
~~Grafitowy Bambus napisał(a): A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku

CO TY TU WRĘCZ PIERD...SZ PAJACU? ; D
KIEDY I GDZIE JA KIEDYKOLWIEK NAPISAŁEM O PRZYJAŹNI Z GRZESIEM?
pisałem tylko o tym że znamy się z dawnych lat...więc po co tu łżesz?

nie staraj się być większym dupkiem niż jesteś ...;D
pajacu ...nie dalej jak dzisiaj widziałem się z Grzesiem i NIC o tym nie wspominał...więc po co te twoje brednie ? ...
łżesz jak ''bura suka'' i nie wiem?...szukasz zaczepki ? ...szukasz wrażeń?

jeśli tak to włóż jajca między kostki lodu a ochłoniesz ...
kiedyś kiedy wspomniałem o takim co tu się chwalił że go ''gościł'' wiesz co powiedział? ...że jesteś stary i głupi...
z czym zresztą się zgadzam...;D
teraz znowu go mieszasz w swoje pierdy i nie wiem co chcesz tym pokazać?...

dlaczego nie zadzwoniłeś czekając? ...przyjechał bym i myślisz że powiedział bym ci coś innego niż to co tutaj piszę?
jesteś prostszy od konstrukcji cepa i każdym słowem bym cię zaorał pajacu...;D

i wiesz co?...zrobię sobie fotkę tego twojego postu i przy najbliższej okazji pokażę Grześkowi to co wypisujesz...;D
~~Brunatna Niezapominajka niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:06
~~Wiwat Trzaskowski Wiwat napisał(a): Tak mógł odpowiedzieć tylko złamas pisowiec .

Pis peło jeden ch... i jedno zło.
~~dawny znajomy niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:12
~~Biaława Robinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Grafitowy Bambus napisał(a): A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku

Czyli szkoła Donalda......haha :-). Dobrze że mu to wygarnąłeś. A taki był z Jana twardy herbatnik :-)

Kozak w internecie a pizduś w świecie.
Pisał tu kiedyś o spotkaniu na ławce a teraz nagle malinowy kinol nie potrafił się spotkać tylko pierdo/li swoje fantazje .
Dostał odpowiedź od Jana frajerzyna .
Jutro o tym pogadam z Gariem i się pohahamy .
~~skorn niezalogowany
27 marca 2025r. o 3:43
~~dawny znajomy napisał(a):
Ktoś napisał:

Kozak w internecie a pizduś w świecie.
Pisał tu kiedyś o spotkaniu na ławce a teraz nagle malinowy kinol nie potrafił się spotkać tylko pierdo/li swoje fantazje .
Dostał odpowiedź od Jana frajerzyna .
Jutro o tym pogadam z Gariem i się pohahamy .

Kozak w internecie
Mentzen w świecie .

...Nie musisz być lekarzem, żeby komuś złożyć złamaną rękę...
To jest jedno z rozwiązań na służbę zdrowia w Polsce, kandydata doktora Mentzena.
Jprd. To się naprawdę dzieje.!
Jprd . I ludzie to łykają.!
~~Ceglastoczerwona Margerytka niezalogowany
27 marca 2025r. o 5:03
CO TY TU WRĘCZ PIERD...SZ PAJACU? ; D
KIEDY I GDZIE JA KIEDYKOLWIEK NAPISAŁEM O PRZYJAŹNI Z GRZESIEM?
pisałem tylko o tym że znamy się z dawnych lat...więc po co tu łżesz?

nie staraj się być większym dupkiem niż jesteś ...;D
pajacu ...nie dalej jak dzisiaj widziałem się z Grzesiem i NIC o tym nie wspominał...więc po co te twoje brednie ? ...
łżesz jak ''bura suka'' i nie wiem?...szukasz zaczepki ? ...szukasz wrażeń?

jeśli tak to włóż jajca między kostki lodu a ochłoniesz ...
kiedyś kiedy wspomniałem o takim co tu się chwalił że go ''gościł'' wiesz co powiedział? ...że jesteś stary i głupi...
z czym zresztą się zgadzam...;D
teraz znowu go mieszasz w swoje pierdy i nie wiem co chcesz tym pokazać?...

dlaczego nie zadzwoniłeś czekając? ...przyjechał bym i myślisz że powiedział bym ci coś innego niż to co tutaj piszę?
jesteś prostszy od konstrukcji cepa i każdym słowem bym cię zaorał pajacu...;D

i wiesz co?...zrobię sobie fotkę tego twojego postu i przy najbliższej okazji pokażę Grześkowi to co wypisujesz...;D

„Dlaczego nie zadzwoniłeś czekając”? , a pod jaki numer miałbym dzwonić ???
ten co ktoś podał w ramach pomocy zbyt szybko zniknął , nie zdarzyłem zapisać ??
rozpisałeś się kłamczuchu z rozmachem , używasz zwrotów sfrustrowanego furiata ,
jeżeli już proponujesz wkładać do lodu …………
bardziej potrzebne okłady z lodu są tobie Jasiek , obłożenie fasolki, może pomoże , ( choć wątpię)
„ zaorać” , możesz jedynie „ niemoto” nosem rów „mariański”.
zapewniam Cię intelektualny „Arnoldzie” ( proszę nie mylić z posturą)
jesteś największym manipulantem , i łgarzem ……
Dbaj o „pikawę” byś za szybko ……………
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
27 marca 2025r. o 7:48
~~Ceglastoczerwona Margerytka napisał(a):

„Dlaczego nie zadzwoniłeś czekając”? , a pod jaki numer miałbym dzwonić ???
ten co ktoś podał w ramach pomocy zbyt szybko zniknął , nie zdarzyłem zapisać ??
rozpisałeś się kłamczuchu z rozmachem , używasz zwrotów sfrustrowanego furiata ,
jeżeli już proponujesz wkładać do lodu …………
bardziej potrzebne okłady z lodu są tobie Jasiek , obłożenie fasolki, może pomoże , ( choć wątpię)
„ zaorać” , możesz jedynie „ niemoto” nosem rów „mariański”.
zapewniam Cię intelektualny „Arnoldzie” ( proszę nie mylić z posturą)
jesteś największym manipulantem , i łgarzem ……
Dbaj o „pikawę” byś za szybko ……………

trzeba było zapytać braciszka...;D
on przecież wie wszystko ...przecież on podał ci nawet adres pod który trafiłeś a teraz...zapomniałeś?
używał pajacu zwrotów ADEKWATNYCH dla kogoś kto się teraz miota jak ''HISTERYK''...
ty teraz chcesz kogoś o czymś ''zapewniać''?....ty którego ''słupki wierzytelności '' - HAHAHAHAHA są na głębokim minusie?
to i inne określenia jakich używałeś wcześniej a których kompletnie nie rozumiałeś pokazują jakim to ty jesteś ''yntelektualystom''...;D
jesteś marnym pozerem i nic więcej ...sam siebie chcesz tu kreować na nie wiadomo kogo a w sumie jesteś takie ''nobody''
i nie myl tego z ''body'' tak jak tych swoich ''wierzytelności''....
ale w jednym masz rację ...ja w porównaniu z tobą , intelektualnie jestem ''arnoldem''....''niemoto''....;D ;D ;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza