~~Grafitowy Bambus napisał(a): A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku
w pierwszej chwili nie mógł skojarzyć o kogo mi chodzi , po chwili przypomniał sobie , że rzeczywiście
jest taki gostek co tenisa obstawia …..
kłamstwo ma krótkie nogi …
byłem tam jeszcze byś postawił mnie do pionu
a tu zonk …. I wyszedł Jasiek fantasta
~~Grafitowy Bambus napisał(a): A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku
w pierwszej chwili nie mógł skojarzyć o kogo mi chodzi , po chwili przypomniał sobie , że rzeczywiście
~~Wiwat Trzaskowski Wiwat napisał(a): Tak mógł odpowiedzieć tylko złamas pisowiec .
~~Biaława Robinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grafitowy Bambus napisał(a): A gdzie byłeś w piątek , siedziałem z Grzesiem i Markiem ponad godzinę w STSie , czekałem może wpadniesz , byśmy doprecyzowali twoje bajeczki z mchu i paproci , o przyjacielstwie z Grzesiem , jak zapytałem czy się z tobą przyjaźni Jasiu kłamczuszku
Czyli szkoła Donalda......haha :-). Dobrze że mu to wygarnąłeś. A taki był z Jana twardy herbatnik :-)
~~dawny znajomy napisał(a):Ktoś napisał:
Kozak w internecie a pizduś w świecie.
Pisał tu kiedyś o spotkaniu na ławce a teraz nagle malinowy kinol nie potrafił się spotkać tylko pierdo/li swoje fantazje .
Dostał odpowiedź od Jana frajerzyna .
Jutro o tym pogadam z Gariem i się pohahamy .
Kozak w internecie
Mentzen w świecie .
...Nie musisz być lekarzem, żeby komuś złożyć złamaną rękę...
To jest jedno z rozwiązań na służbę zdrowia w Polsce, kandydata doktora Mentzena.
Jprd. To się naprawdę dzieje.!
Jprd . I ludzie to łykają.!
~~Ceglastoczerwona Margerytka napisał(a):
i wiesz co?...zrobię sobie fotkę tego twojego postu i przy najbliższej okazji pokażę Grześkowi to co wypisujesz...;D
„Dlaczego nie zadzwoniłeś czekając”? , a pod jaki numer miałbym dzwonić ???
ten co ktoś podał w ramach pomocy zbyt szybko zniknął , nie zdarzyłem zapisać ??
rozpisałeś się kłamczuchu z rozmachem , używasz zwrotów sfrustrowanego furiata ,
jeżeli już proponujesz wkładać do lodu …………
bardziej potrzebne okłady z lodu są tobie Jasiek , obłożenie fasolki, może pomoże , ( choć wątpię)
„ zaorać” , możesz jedynie „ niemoto” nosem rów „mariański”.
zapewniam Cię intelektualny „Arnoldzie” ( proszę nie mylić z posturą)
jesteś największym manipulantem , i łgarzem ……
Dbaj o „pikawę” byś za szybko ……………