Wiśniowy nachyłku , popierasz kapusia z jego kapownikiem twoja sprawa . Nie ma nic gorszego jak wyzywanie chorego człowieka , pisanie o jego życiu osobistym , pisanie o jego dzieciach .
" Choroba alkoholowa bez wątpienia jest schorzeniem, prowadzącym nie tylko do utraty zdrowia i wyniszczenia fizycznego organizmu, lecz także do destrukcji psychiki chorego i jego relacji z innymi ludźmi ."
Z czystym sumieniem mogę powtórzyć , tylko najgorsza KANALIA wykorzysta alkoholika aby siebie dowartościować . Nie znam podłoża nienawiści jaka owładnęła Janem w stosunku do Śp. Piotra , wiem jedno ty wyzywając zmarłego niczym nie różnisz się od tego nikczemnika , swoim wpisem pokazałeś brak wiedzy o chorobie alkoholowej i głupotę .
Dopisane 27.03.2025r. o godz. 15:40:
~~Hulajnoga napisał(a): Mentzen stara się,aby wystąpić w mediach u Rydzyka.Liczy na głosy starszych osób...gdzie on jeszcze nie pójdzie,aby zdobyć głosy?
Co jest we tym złego aby kandydat na prezydenta starał się o głosy starszych osób , ma wysokie poparcie wśród wyborców do lat czterdziestu a to za mało na drugą turę .
Ja w pierwszej turze zagłosuję na Nawrockiego , w drugiej na każdego innego byle nie na Trzaskowskiego , Polska ma być rządzona przez Polaków nie godzących się na dyktaturę eurokołchozu .
Porażka Trzaskowskiego powinna być początkiem końca rządu koalicji 13 grudnia z Tuskiem na czele .