Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Hitler kaput niezalogowany
31 marca 2025r. o 18:08
Sławomir Mentzen odniósł się do doniesień medialnych, z których wynika, że miał "dziadka w Wehrmachcie". "Jak łatwo zauważyć, mam niemieckie nazwisko. Mój dziadek Józef Mentzen był 100-proc. Niemcem" - napisał lider Konfederacji na Twitterze i dodał, że brat jego dziadka faktycznie służył Wehrmachcie . Według Mentzena sprawa, o której sam nie miał pojęcia, nie wyszłaby na jaw, gdyby nie zainteresowanie "PiSowskich dziennikarzy ze szkoły Kurskiego".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
31 marca 2025r. o 18:33
dlaczego nie piszesz o innych słowach MEM-cena a konkretnie o tym że powiedział że był ''kanalią''?
dlaczego nie wspominasz że był w SA i Selbstschutz ...

o tym też należy pisać a nie tylko o Tuskowym ''dziadku w Wehrmachcie''...

wolę oglądać tenis ale czytam co piszecie..
22745
oprych
31 marca 2025r. o 18:41
Rumunia

"Na początku maja odbędą się powtórzone wybory parlamentarne w Rumunii. Zarejestrowanych jest 11 kandydatów. Pierwszy sondaż daje prowadzenie George Simionowi - politykowi radykalnej prawicy, który zapewnił sobie poparcie usuniętego z listy kandydatów Calina Georgescu. - Czeka nas bardzo burzliwa kampania, pełna zwrotów akcji i zapewne niezbyt ładnych zagrywek - powiedział socjolog Remus Stefureac, szef ośrodka INSCOP."

Jak myślisz? Anulują?
31 marca 2025r. o 19:02
to do mnie pytanie?
22745
oprych
31 marca 2025r. o 19:45
Tak.
Bo tylko ty możesz mieć coś sensownego do powiedzenia
~~Brunatnozielona Kobea niezalogowany
31 marca 2025r. o 19:51
oprych napisał(a): Tak.

Masz poczucie humoru.
31 marca 2025r. o 20:14
oprych napisał(a): Tak.

moim zdaniem tam jest wszystko możliwe...
nie poświęcam zbyt wiele czasu na Rumunię bo uważam ten kraj jako niestabilny pod względem i politycznym i gospodarczym...
z tego co pamiętam to jedno z państw o układach korupcjogennych a skoro tak to nie jest od tego wolna i ich polityka...
prawdę mówiąc pomimo tego że interesują mnie ugrupowania skrajnie nacjonalistyczne to na tą chwilę nie jestem w stanie nic o tych rumuńskich napisać...

czyli ogólnie- nie wiem co tam się może wydarzyć...
popatrz co stało się teraz we Francji...
tak świętowano niedawno sukces Le Pen i nagle to pękło jak bańka mydlana...to samo może się wydarzyć i w Rumunii ...
~~Bławatny Jaśminowiec niezalogowany
31 marca 2025r. o 20:38
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dlaczego nie piszesz o innych słowach MEM-cena a konkretnie o tym że powiedział że był ''kanalią''?
dlaczego nie wspominasz że był w SA i Selbstschutz ...

o tym też należy pisać a nie tylko o Tuskowym ''dziadku w Wehrmachcie''...

wolę oglądać tenis ale czytam co piszecie..

Jesteś klasyczną kałowska mendą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza