Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ważne! Kontrole źródeł ciepła w Gminie Bolesławiec – sprawdź, kiedy odwiedzą Twój dom!
~~Ametystowy Osteospermum niezalogowany
12 lutego 2025r. o 5:17
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworudy Dereń napisał(a): Nie wpuszczam obcych na swój teren, żadnych urzędników a ich papiery mogą co najwyżej posłużyć do podtarcia pupy !! Także żegnam ozięble !!

Cwaniak w internecie , PiSda w świecie.
PiSda to cię zrobiła i taki już jesteś! Od urodzenia !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Bylica niezalogowany
12 lutego 2025r. o 5:26
~~Ametystowy Osteospermum napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskraworudy Dereń napisał(a): Nie wpuszczam obcych na swój teren, żadnych urzędników a ich papiery mogą co najwyżej posłużyć do podtarcia pupy !! Także żegnam ozięble !!

Cwaniak w internecie , PiSda w świecie.PiSda to cię zrobiła i taki już jesteś! Od urodzenia !

Ojca swego znasz ?
~~Ciemnoróżowa Sanwitalia niezalogowany
12 lutego 2025r. o 8:08
zaczyna się "usmiechnięte " kontrole.... w czasie gdy dopłaty są zawieszone...
~~Ja niezalogowany
12 lutego 2025r. o 9:26
W pierwszej kolejności przychodzi pismo z Urzędu Gminy poleconym .
Potem kontrol w wyznaczonym terminie.
Jeśli nie pasuje np.godzina wizyty,lub data ,to idziesz i umawiasz następny termin.
Wszystko sprawnie i nie ma czego się bać.
Kontrolerzy mili i wyrozumiali . Doradzą w razie potrzeby.
Nie wiem ,jak z karą,jak nie wpuścisz ?
Posiadają odpowiednie uprawnienia.
~~Ja niezalogowany
12 lutego 2025r. o 15:33
Chyba że z policją będą chodzić to wpuszczę
~~Pomarańczowa Gailadia niezalogowany
12 lutego 2025r. o 20:25
~~Ja napisał(a): Chyba że z policją będą chodzić to wpuszczę

Nakaz od prokuratora muszą mieć na przeszukanie. Gonić.
Nie będzie nas wójt napier..lał eurokołchozowym batem.
12 lutego 2025r. o 20:37
A swoja drogą to ciekawe czym wójt ogrzewa swój dom?
Macie jakieś info?
Moze ktos zrobić zdjecie jak rano rozpala w piecu?
12 lutego 2025r. o 21:15
I żeby nie było że palę śmieciami bo ogrzewam dom gazem. Ruskim złym gazem. :)
Teraz eurokołchoz będzie nas zmuszał do tzw pomp ciepła czyli elektrycznie, albo niemieckim peletem. Ale wcześniej zamkną nam elektrownię w Bogatyni bo szkodzi czeskim wodom gruntowym.
Niemcy sa wielkim producentem peletu (z polskich drzew które leśnicy rabunkowo wycięli z naszych lasów)dlatego pelet jest teraz paliwem eko. Ale jakby ruscy nam zaczeli ten pelet taniej sprzedawać to pewnie przestanie być eko.
Tego ekooszołomstwa mam powyżej uszu.
I zawsze znajdzie się tu na forum jakaś gnida która bedzie popierać takie akcje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.