Dlaczego w tych statystykach nie ma przekazu, które grupy wiekowe powodują najwięcej wypadków tym i tych tragicznych w skutkach. Jestem kierowcą z ponad półwiecznym stażem za kierownicą i przyznam, że najlepiej mi się jeździ z drugiej strony Odry gdzie jazda z prędkością 140 - 170 w dobrych warunkach drogowych nie stanowi żadnego problemu. Oczywiście przy takich prędkościach trzeba mieć oczy z każdej strony głowy. Podobnie jest w złych warunkach pogodowych, kiedy to trzeba zbić prędkość do trzydziestu - pięćdziesięciu kilometrów na godzinę. Wszyscy pokornie zwalniają a tych, którzy próbują szaleć inni kierowcy blokują. Jednakże, mimo kilku uwag, trzeba przyznać, że mimo dużego natężenia ruchu coraz mniej jest na naszych drogach kierowców pozbawionych wyobraźni. Mam jedynie prośbę do co niektórych pań żeby nie wklepywały, podczas jazdy, do swoich telefonów SMS.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.