Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Referendum o odwołanie Rady Miejskiej - wiemy, jakie jest uzasadnienie
~~Mieszkaniec niezalogowany
5 godz. 24 min. temu
Pani Świder najpierw Pani szczuła Relicha zakładała sprawy w sądzie latała po Wykrotach i gadała jaki on jest nie dobry miała Pani zrobić coś dla Wykrot teraz co ty kobiety wyprawiasz niszczysz gminę
Nie nadajesz się do tej pracy wracaj ma stare śmieci ,
Knujesz kombinujesz i manipulujesz ludźmi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burobrązowa Kuningamia niezalogowany
5 godz. 19 min. temu
~~Ołowianoszary Śnieżnik napisał(a): A gdzie podziały się wszystkie komentarze ?

To kolejny post na temat referendum w Nw-c a do wieczora daleko .
~~Andrzej niezalogowany
5 godz. 9 min. temu
Referendum a kto za to zapłaci?
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
3 godz. 54 min. temu
~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever

I pomyśleć ,że ja na nią głosowałem ,wstydzę się sam siebie .
~~Jasnobrązowa Pietruszka niezalogowany
3 godz. 52 min. temu
~~Mieszkaniec napisał(a): Pani Świder najpierw Pani szczuła Relicha zakładała sprawy w sądzie latała po Wykrotach i gadała jaki on jest nie dobry miała Pani zrobić coś dla Wykrot teraz co ty kobiety wyprawiasz niszczysz gminę
Nie nadajesz się do tej pracy wracaj ma stare śmieci ,
Knujesz kombinujesz i manipulujesz ludźmi

Latała nie tylko po Wykrotach tylko po całej Gminie , właśnie ta kobieta doprowadziła do podziałów i konfliktów . Nie dziwie się radnym wcale , bo najpierw ich oskarża , atakuje , ośmiesza na forum publicznym a potem się dziwi , ze nie chcą z nią współpracować , ale kto by chciał ? Takie spory powinna załatwiać za zamkniętymi drzwiami i dążyć do współpracy
~~ONA niezalogowany
3 godz. 50 min. temu
~~Terakotowa Golteria napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever

Jeszcze za nią zapłaczesz ,jak wróci Robert .
~~Redakcja niezalogowany
3 godz. 48 min. temu
~~Ołowianoszary Śnieżnik napisał(a): A gdzie podziały się wszystkie komentarze ?

Za dużo ich było , w tym miesiącu mamy już milion odwiedzin, na razie starczy.
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
3 godz. 48 min. temu
~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever

Jeszcze za nią zapłaczesz ,jak wróci Robert .

A czym się różni dżuma od cholery ? jedno zaraza i drugie !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.