~~Terakotowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever
I pomyśleć ,że ja na nią głosowałem ,wstydzę się sam siebie .
Jeszcze za nią zapłaczesz ,jak wróci Robert .
A czym się różni dżuma od cholery ? jedno zaraza i drugie !
Nie sądzę , żeby Relich chciał wrócić do tego burdelu . Chodzą słuchy , ze jest kandydat z powiatu , u mnie ma już głos
~~Jasnobrązowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever
Nie sądzę , żeby Relich chciał wrócić do tego burdelu . Chodzą słuchy , ze jest kandydat z powiatu , u mnie ma już głos
Chałka od Pogody ?
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrązowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever
Chałka od Pogody ?
Ten Hałka to niedawno miał tylko .średnie wykształcenie ,no chyba że skończył Colegium humanum ?
~~Terakotowa Golteria napisał(a): ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnobrązowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever
Chałka od Pogody ?
Ten Hałka to niedawno miał tylko .średnie wykształcenie ,no chyba że skończył Colegium humanum ?
~~Weto napisał(a): Najlepiej by było gdyby pani burmistrz złożyła rezygnację ,ogłosić nowe wybory i doprowadzić do zgody w Gminie .tej zgody nigdy nue będzie dopóki tacy ludzie będą istnieć jak.. ty
~~Jasnobrązowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnobrązowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Kuningamia napisał(a): Pani Burmistrz promuje Nowogrodziec już wystarczająco , chyba jest najsławniejszym burmistrzem ever
Chałka od Pogody ?
No i co z tego wynika ??? Swidrowa po studiach a nie potrafi ludzi zjednać , i na co jej te studia ???
Jak Świder traktuje radnych od Relicha to tak samo będzie traktować wszystkich , tylko dajcie jej pełna władze to wam pokaże
~~Złotorudy Słonecznik napisał(a): Czy ja dobrze widzę ktoś napisał że h.. ałka skończył Collegium Humanum??