~~Morelowy Żywotnik napisał(a): Co masz rogi i nie wiesz co z nimi zrobić, może jeszcze niebieską kartkę, ale jedne rogi i kartka kajne problem,
~~vet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Calibrachoa napisał(a): Karasiewicz to jest jednak miszcz. Nie przychodzi od kilku miesięcy na sesje rady bierze za to pieniądze i jednocześnie udostępnia na fejsbuku posty o referendum. Rozdwojenie jaźni czy wyrzuty sumienia?
Karasiewicz oddaj dietę!!! Czy mieszkańcy Gościszowa wiedzą gdzie podział się radny ? Moze Ludwik wie ? Czy sołtys z nakazami podatkowymi zbiera podpisy ? Ludwik , no wiesz , ja żem cie widział
~~Szarawobiały Ostrokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~vet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Calibrachoa napisał(a): Karasiewicz to jest jednak miszcz. Nie przychodzi od kilku miesięcy na sesje rady bierze za to pieniądze i jednocześnie udostępnia na fejsbuku posty o referendum. Rozdwojenie jaźni czy wyrzuty sumienia?
Karasiewicz oddaj dietę!!! Czy mieszkańcy Gościszowa wiedzą gdzie podział się radny ? Moze Ludwik wie ? Czy sołtys z nakazami podatkowymi zbiera podpisy ? Ludwik , no wiesz , ja żem cie widział
Szukać chłopa może w szoku jest
A ksera nie ,,robi'' , wie kiedy można , a to si robi . Niby nikt nie widzi , a ludzie wiedzą
~~JP3 napisał(a): Tak czytam te komentarze i smutek mnie ogarnia. Co się dzieje z ludźmi? Naprawdę aż tak się nienawidzicie?