~~Terakotowa Golteria napisał(a): Bo gdyby policja respektowała przepisy tak jak to czynią Niemcy tonie było by najechania na ,,dupe ' ponieważ jadą w nieprzepisowych odległościach i tak jak ktoś napisał oglądają filmiki , Ja osobiście jeżdżę co tydzień do Lubina ale nigdy nie jadę A 4 tylko przez Chojnów drogą wojewódzką .również omijam a-4 i do Lubina czy Legnicy jeżdżę przez Chojnów.
~~Terakotowa Golteria napisał(a): Bo gdyby policja respektowała przepisy tak jak to czynią Niemcy tonie było by najechania na ,,dupe ' ponieważ jadą w nieprzepisowych odległościach i tak jak ktoś napisał oglądają filmiki , Ja osobiście jeżdżę co tydzień do Lubina ale nigdy nie jadę A 4 tylko przez Chojnów drogą wojewódzką .Noo w niemczech nie ma wypadków wógóle bo niemcy respektują przepisy. Taka tak. Ja w Niemczech jeżdże też i nie zdażyło mi sie widzieć wypadek na autostrzadzie jak tir na jeżdza na tira. No te Niemcy to jest bajka.
~~Śliwkowy Cyprysik napisał(a): wypadki non stop i tity ....jedzie jeden za drugim i filmy ogladają, a potem wypadek