Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen robi reklamę naszej redakcji!
~~Złota Katalpa niezalogowany
8 godz. 17 min. temu
~~Kawowy Kokornak napisał(a):
A może wyborcy Rafałka są niedouczeni?! a

Rafałek mówi biegle pięcioma językami, Mentzen nawet po polsku dobrze nie potrafi mówić bo jest pusty jak bęben.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoceglasty Rojnik niezalogowany
7 godz. 50 min. temu
~~Odyn napisał(a): Jak na razie tylko Sławomir Mentzen z kandydatów odwiedził nasze miasto. Reszta ma nas głęboko wiadomo gdzie. Trzaskowski jak przyjedzie, to wynajmie sale i zaprosi tylko swoich dygnitarzy partyjnych. Pan Mentzen ma mój głos. Mojej rodziny również.

Nie kłam wujek, ja i moja żona nie zagłosujemy. Nie mów naszym głosem, nie siej propagandy!!
~~Zielonkawa Rudbekia niezalogowany
7 godz. 48 min. temu
~~Złota Katalpa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a):
A może wyborcy Rafałka są niedouczeni?! a

Rafałek mówi biegle pięcioma językami, Mentzen nawet po polsku dobrze nie potrafi mówić bo jest pusty jak bęben.

Oglądałeś kałowski ćwoku chociaz jeden program mentzena?
To chyba o rafauku mówisz że nie potrafi bonżur powiedzieć po polsku.
~~Pan l niezalogowany
7 godz. 25 min. temu
Mniej kryształu ci życzę
~~Złota Katalpa niezalogowany
6 godz. 39 min. temu
~~Zielonkawa Rudbekia napisał(a):
Oglądałeś kałowski ćwoku chociaz jeden program mentzena?
Chłe chłe, Mentzen i program dzbanie, gdyby ten cep został prezydentem to za 5 lat będziemy po rusku gadać. Przecież to jest ćwierćinteligent.
~~Lodzia niezalogowany
54 min. temu
Mentzen do swoich 100 ustaw dopisał kolejną. Całkowite wycofanie ze sprzedaży ,,gumek'' a zakaz zakładanie jakichkolwiek spiralek bo za to i kobiecie i lekarzowi będzie groził wyrok od 5 do 10 lat . W zależności od rozmiaru spirali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza