~~Mieszkanka napisał(a): Moim zdaniem jaki włodarz taki cyrk . Jak dla mnie Pani Burmistrz swoją postawą pokazuje tylko i wyłącznie ze nie potrafi współpracowac. Rzygać się chce jak czyta się te wpisy na fb z jednej i drugiej strony Ci ludzie powinni robić wszystko co najlepsze dla gminy. Biorąc pod uwagę że są to poniekąd dorośli ludzie z doświadczeniem życiowym . Jak dla mnie winę za tą całą sytuację ponosi burmistrz . Od kampanii wyborczej na fb wrze. Jako mieszkaniec liczylem że wygra wybory i pokarze klasę . A tu jest tylko cyrk i nie smak. Za żadnej kadencji takiego cyrku w nowogrodzcu nie było . Jeśli Radni są pod dyktando poprzedniego burmistrza dobry włodarz wiedziałby jak to wykorzystać . Z jedynym co kojarzy się teraz gmina to AFERA FACEBOOK, zero konkretów , zero pracy, zero kultury i brak szacunku do ludzi dobry włodarz by na takie cos nie pozwolil
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Moim zdaniem jaki włodarz taki cyrk . Jak dla mnie Pani Burmistrz swoją postawą pokazuje tylko i wyłącznie ze nie potrafi współpracowac. Rzygać się chce jak czyta się te wpisy na fb z jednej i drugiej strony Ci ludzie powinni robić wszystko co najlepsze dla gminy. Biorąc pod uwagę że są to poniekąd dorośli ludzie z doświadczeniem życiowym . Jak dla mnie winę za tą całą sytuację ponosi burmistrz . Od kampanii wyborczej na fb wrze. Jako mieszkaniec liczylem że wygra wybory i pokarze klasę . A tu jest tylko cyrk i nie smak. Za żadnej kadencji takiego cyrku w nowogrodzcu nie było . Jeśli Radni są pod dyktando poprzedniego burmistrza dobry włodarz wiedziałby jak to wykorzystać . Z jedynym co kojarzy się teraz gmina to AFERA FACEBOOK, zero konkretów , zero pracy, zero kultury i brak szacunku do ludzi dobry włodarz by na takie cos nie pozwolil
Ty się ciotka zdecyduj .nick -Mieszkanka -pisze ,,Jako mieszkaniec liczylem że wygra wybory i pokarze klasę .''
Śmierdzisz Robertem na kilometr.
~~Brązowoszary Floks napisał(a): Oprócz Wyższego wykształcenia, trzeba jeszcze mieć średnie pojęcie i przynajmniej podstawowe wychowanie. Pozdrawiam
~~Mieszkanka napisał(a): Moim zdaniem jaki włodarz taki cyrk . Jak dla mnie Pani Burmistrz swoją postawą pokazuje tylko i wyłącznie ze nie potrafi współpracowac. Rzygać się chce jak czyta się te wpisy na fb z jednej i drugiej strony Ci ludzie powinni robić wszystko co najlepsze dla gminy. Biorąc pod uwagę że są to poniekąd dorośli ludzie z doświadczeniem życiowym . Jak dla mnie winę za tą całą sytuację ponosi burmistrz . Od kampanii wyborczej na fb wrze. Jako mieszkaniec liczylem że wygra wybory i pokarze klasę . A tu jest tylko cyrk i nie smak. Za żadnej kadencji takiego cyrku w nowogrodzcu nie było . Jeśli Radni są pod dyktando poprzedniego burmistrza dobry włodarz wiedziałby jak to wykorzystać . Z jedynym co kojarzy się teraz gmina to AFERA FACEBOOK, zero konkretów , zero pracy, zero kultury i brak szacunku do ludzi dobry włodarz by na takie cos nie pozwolil
~~Janko muzykant napisał(a): A czy to podstawowe to nie przewodniczącej rady???