Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy wykształcenie ma wpływ na jakość pracy radnych?
~~Sina Azalia niezalogowany
13 godz. 31 min. temu
Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

Od samego poczatku manipuluje I nastwia ludzi przeciwko sobie zaczynając od pseudokonsultacji w w sprawie zastopowania budowy kamienic..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Qa niezalogowany
13 godz. 22 min. temu
~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

Od samego poczatku manipuluje I nastwia ludzi przeciwko sobie zaczynając od pseudokonsultacji w w sprawie zastopowania budowy kamienic..

Ona ma jeden cel ale Iwona stała się jej przeszkodą . Wiele wie o kampanii Świder … dowody i fakty kampanii Świder . Już nowa strona na fb !!! Dzięki Yaro za materiały , są bezcenne .
~~Rdzawozłota Gipsówka niezalogowany
12 godz. 56 min. temu
Abstrahując od konfliktu w tej gminie, lepsze wykształcenie to lepszy światopogląd. Chociaż przez ostatnie 20 lat studia np zaoczne albo na kierunkach masowych to tylko papierek. Ale na pewno wykształcenie pomaga.
~~Poziomkowa Żurawka niezalogowany
11 godz. 17 min. temu
~~Qa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

Ona ma jeden cel ale Iwona stała się jej przeszkodą . Wiele wie o kampanii Świder … dowody i fakty kampanii Świder . Już nowa strona na fb !!! Dzięki Yaro za materiały , są bezcenne .

Bu ha ha. Wiele wie. Ale nie powie. Może powie. Albo nie wie. I nie powie.
Ale żenada. Wytworzymy aurę tajemniczości. Iwona ma dowody i fakty. To niech poda, bo inaczej to się nazywa szantaż. A to już jest karalne.
~~Konopny Kroplik niezalogowany
10 godz. 44 min. temu
~~Qa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

O to ciekawe , mówię serio bo tez znam ciekawą historie gdzie i jak szukała informacji , żeby pogrążyć radnych od Relicha . . Nie jestem inie byłam za Relichem ale dziwie się ludziom , którzy stają za nią i jej bronią . Ciekawi mnie czy maja ta wiedzę czy są tacy jak ona .
~~Poziomkowa Żurawka niezalogowany
10 godz. 34 min. temu
~~Konopny Kroplik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

O to ciekawe , mówię serio bo tez znam ciekawą historie gdzie i jak szukała informacji , żeby pogrążyć radnych od Relicha . . Nie jestem inie byłam za Relichem ale dziwie się ludziom , którzy stają za nią i jej bronią . Ciekawi mnie czy maja ta wiedzę czy są tacy jak ona .

To podaj te fakty. Jak podasz będziesz bohaterem. Jak nie podasz będziesz szantażystą. Proste.
A szantaż to już sprawa poważniejsza.
9 godz. 51 min. temu
~~Poziomkowa Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

Bu ha ha. Wiele wie. Ale nie powie. Może powie. Albo nie wie. I nie powie.
Ale żenada. Wytworzymy aurę tajemniczości. Iwona ma dowody i fakty. To niech poda, bo inaczej to się nazywa szantaż. A to już jest karalne.

Pewnie nie powie bo może Asia tez ma coś na Iwonkę i trzymaja to dla siebie
9 godz. 38 min. temu
~~Poziomkowa Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Konopny Kroplik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....

To podaj te fakty. Jak podasz będziesz bohaterem. Jak nie podasz będziesz szantażystą. Proste.
A szantaż to już sprawa poważniejsza.

Człowieku mylisz pojecia. Ja nikogo nie szantażuje i nie mam takiego zamiaru. Oliwa sprawiedliwa , kiedyś cała prawda o Asce sama wyplynie na wierzch . Cierpliwości
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza