~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
Od samego poczatku manipuluje I nastwia ludzi przeciwko sobie zaczynając od pseudokonsultacji w w sprawie zastopowania budowy kamienic..
~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
Od samego poczatku manipuluje I nastwia ludzi przeciwko sobie zaczynając od pseudokonsultacji w w sprawie zastopowania budowy kamienic..
Ona ma jeden cel ale Iwona stała się jej przeszkodą . Wiele wie o kampanii Świder … dowody i fakty kampanii Świder . Już nowa strona na fb !!! Dzięki Yaro za materiały , są bezcenne .
~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
Ona ma jeden cel ale Iwona stała się jej przeszkodą . Wiele wie o kampanii Świder … dowody i fakty kampanii Świder . Już nowa strona na fb !!! Dzięki Yaro za materiały , są bezcenne .
~~Konopny Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
O to ciekawe , mówię serio bo tez znam ciekawą historie gdzie i jak szukała informacji , żeby pogrążyć radnych od Relicha . . Nie jestem inie byłam za Relichem ale dziwie się ludziom , którzy stają za nią i jej bronią . Ciekawi mnie czy maja ta wiedzę czy są tacy jak ona .
To podaj te fakty. Jak podasz będziesz bohaterem. Jak nie podasz będziesz szantażystą. Proste.
A szantaż to już sprawa poważniejsza.
~~Poziomkowa Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
Bu ha ha. Wiele wie. Ale nie powie. Może powie. Albo nie wie. I nie powie.
Ale żenada. Wytworzymy aurę tajemniczości. Iwona ma dowody i fakty. To niech poda, bo inaczej to się nazywa szantaż. A to już jest karalne.
Pewnie nie powie bo może Asia tez ma coś na Iwonkę i trzymaja to dla siebie
~~Poziomkowa Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Konopny Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
O to ciekawe , mówię serio bo tez znam ciekawą historie gdzie i jak szukała informacji , żeby pogrążyć radnych od Relicha . . Nie jestem inie byłam za Relichem ale dziwie się ludziom , którzy stają za nią i jej bronią . Ciekawi mnie czy maja ta wiedzę czy są tacy jak ona .
To podaj te fakty. Jak podasz będziesz bohaterem. Jak nie podasz będziesz szantażystą. Proste.
A szantaż to już sprawa poważniejsza.
Człowieku mylisz pojecia. Ja nikogo nie szantażuje i nie mam takiego zamiaru. Oliwa sprawiedliwa , kiedyś cała prawda o Asce sama wyplynie na wierzch . Cierpliwości