~~Konopny Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poziomkowa Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Konopny Kroplik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Azalia napisał(a): Dla Burmistrz liczy sie tylko ona sama nic wiecej.....
Od samego poczatku manipuluje I nastwia ludzi przeciwko sobie zaczynając od pseudokonsultacji w w sprawie zastopowania budowy kamienic..
Ona ma jeden cel ale Iwona stała się jej przeszkodą . Wiele wie o kampanii Świder … dowody i fakty kampanii Świder . Już nowa strona na fb !!! Dzięki Yaro za materiały , są bezcenne .
O to ciekawe , mówię serio bo tez znam ciekawą historie gdzie i jak szukała informacji , żeby pogrążyć radnych od Relicha . . Nie jestem inie byłam za Relichem ale dziwie się ludziom , którzy stają za nią i jej bronią . Ciekawi mnie czy maja ta wiedzę czy są tacy jak ona .
To podaj te fakty. Jak podasz będziesz bohaterem. Jak nie podasz będziesz szantażystą. Proste.
A szantaż to już sprawa poważniejsza.
Człowieku mylisz pojecia. Ja nikogo nie szantażuje i nie mam takiego zamiaru. Oliwa sprawiedliwa , kiedyś cała prawda o Asce sama wyplynie na wierzch . Cierpliwości
Ja sobie spokojnie poczekam , bo to co się wyprawia , nie może dobrze się skończyć . Aśka sama w padnie w dołek , który kopie pod innych
qwax_ napisał(a): Redachtoru Bernadru, doczekamy się informacji, skąd dane o wykształceniu radnych?
~~PanM napisał(a): Panie Redaktorze a "Z ciekawości, zainteresowani formami komunikacji uprawianymi w tutejszym samorządzie" nie mógłby Pan zapytać naszego miasta gminy i powiatu o to samo?
Bolecnauci mogliby wyciągnąć jeszcze więcej ciekawych wniosków z tych danych.
qwax_ napisał(a): Mam dwa pytania do autora tego artykułu:
1. Skąd zostały wzięte dane o wykształceniu radnych?
2. Czy bolec ma jakieś zlecenia od Gminy Nowogrodziec na pisanie o sprawach Nowogrodźca? Częściej tutaj zamieszcza się artykuły o Gminie Nowogrodziec, niż o wszystkich pozostałych gminach razem wziętych.
I te artykuły zaczynają być bardzo tendencyjne, więc śmierdzi to pisaniem za kasę, wszak "Pecunia non olet"
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Redachtoru Bernadru, doczekamy się informacji, skąd dane o wykształceniu radnych?
A jakie to ma znaczenie, skąd mamy fakty, skoro to fakty?Dopisane 22.02.2025r. o godz. 19:25:Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Panie Redaktorze a "Z ciekawości, zainteresowani formami komunikacji uprawianymi w tutejszym samorządzie" nie mógłby Pan zapytać naszego miasta gminy i powiatu o to samo?
Bolecnauci mogliby wyciągnąć jeszcze więcej ciekawych wniosków z tych danych.
Dobry pomysł.
Dopisane 22.02.2025r. o godz. 19:29:qwax_ napisał(a): Mam dwa pytania do autora tego artykułu:
1. Skąd zostały wzięte dane o wykształceniu radnych?
2. Czy bolec ma jakieś zlecenia od Gminy Nowogrodziec na pisanie o sprawach Nowogrodźca? Częściej tutaj zamieszcza się artykuły o Gminie Nowogrodziec, niż o wszystkich pozostałych gminach razem wziętych.
I te artykuły zaczynają być bardzo tendencyjne, więc śmierdzi to pisaniem za kasę, wszak "Pecunia non olet"
1. Każdy kandydat w wyborach i radny musi podać swoje wykształcenie a wyborcy mają prawo je znać.
2. Nie mamy żadnych zleceń z gminy Nowogrodziec. Raz na parę miesięcy, chyba i za tej i za poprzedniej władzy, gmina zlecała nam jakieś publikacje o ofercie kulturalnej, zwykle komercyjnej.
To, że częściej zamieszczamy materiały o tej gminie wynika głownie z sytuacji w tej gminie i ciągłych konfliktów. Po prostu o tym informujemy. Kiedy opisywaliśmy konflikt w szkole w Gościszowie, też słyszeliśmy, że jesteśmy tendencyjni : )
Skoro zarzucają nam to obie strony, to dla nas jak certyfikat bezstronność.
Ale rozumiem, że oceniasz swoją miarą...
Panie redaktorze z całym szacunkiem , nie wierze panu . O szkole było 3 materiały ???? A z gminy mamy co trzeci dzien . Jaki ma związek wykształcenie Radnych z konfliktem ??? To jest tylko podsycanie tego konfliktu między mieszkańcami . Mi tez to śmierdzi braniem kasy za „promocje gminy” Wiemy , ze Burmistrz zależy na zabraniu podpisów pod referendum i stąd te artykuły . Bardzo to tanie !!!
~~Xd napisał(a):
Panie redaktorze z całym szacunkiem , nie wierze panu . O szkole było 3 materiały ???? A z gminy mamy co trzeci dzien . Jaki ma związek wykształcenie Radnych z konfliktem ??? To jest tylko podsycanie tego konfliktu między mieszkańcami . Mi tez to śmierdzi braniem kasy za „promocje gminy” Wiemy , ze Burmistrz zależy na zabraniu podpisów pod referendum i stąd te artykuły . Bardzo to tanie !!!
~~Niebieski Pomidor napisał(a): Panie Benardzie może pan udzielić rąbka tajemnicy? Pani burmistrz chciała dostać najpierw pytania, dlatego odmówiła?