~~Lipco napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowofioletowa Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lipco napisał(a): Tak wygląd polityka gosppodarcza po:
Donek: Ursula dej trochę eurasków
Usula: spoko ale podpisz
Donek: a co to jest?
Ursula: nieważne. Podpisuj
Donek: spoko luzik
Tak wygląda polityka gospodarczą po. Nic nie potrafoa zbudować samodzielnie liczą wyłącznie nabpieniadze z Unii. A jakim kosztem to widzimy sami dostaniemy np pieniądze na wiatraki ale tylko te kupine od Niemców itd itp
A wasz satrapa z Żoliborza i jego klika potrafiła tylko rękoma Prezesa NBP dodrukowywać pieniądze; fundować bajońskie kary ze strony Unii ;utrzymywać wysoką inflację ;okradać was marni zwolennicy pis-u a przy okazji łupić ciężko pracujących ludzi . Ostrołęka ;Przekop Wiślany ; Lotnisko w Radomiu ; Fabryka Elektrycznych Samochodów i stado milionerów. Zrujnowany system sądowy ,wyprane mózgi milionów Polaków i niebywałe skłócenie suwerena .
Czy wystarczy?
A czy ja napisałem coś o tym że jestem za PiS? No nie. Stwierdzam tylko fakt. A faktem jest to że PIS jaki był taki był ale chociaż jakieś obietnice wyborcze spełnił. A tu jak widać nic nie jest spełnione. Dodatkowo same kłamstwa płyną z ust pelowcow. Wcześniej mur był niepotrzebny i nie humanitarny. Pizze wozili A teraz jest elementem strategicznym. Tylko co z tego że tych którzy chcą bronić granic kraju się karze ale do wysyłania naszego wojska na Ukrainę już nie ma przeciwskazań. Idź walczyć za ukraincow I za donka z Ursula. W Polsce pełno gówniarzy ukraińskich się bawi A nasza młodzież ma ginąc za nich.
Pis spełniał obietnice tylko jakim kosztem. Kto powiedział , że chcemy wysłać naszych żołnierzy do Ukrainy chyba tylko staruch z Żoliborza miał tak szalony pomysł. Czy naprawdę przeszkadzają ci dzieci - czy zabierają ci przestrzeń życiową. Kiedy demaskuje się kłamstwa posła pis-u to coś się szykuje? Zobaczymy czy coś się zmieni po maju tego roku!
~~Gołębi Tojeść napisał(a): Uwagę....Focus zwroccie na Szpital i dyr Barczyka...na spółki...na jego kontrakt menadżerski...I na kilkadziesiąt milionów długu......Będziecie mieć tematów na wiele lat....Czas gościa rozliczyć od Covida po teraz... Tematów na całą kadencję jak bezpartyjni z PIS...usadowili się na szpitalu jak na maszynce do pieniędzy....krok po kroku Panowie