Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad cztery tysiące mieszkańców Bolesławca nie płaci za wywóz śmieci!
~~ niezalogowany
28 lutego 2025r. o 23:34
~~Adam napisał(a): A w jaki niby sposób obniżyłyby się te opłaty, gdyby więcej mieszkańców płaciło? Może konkrety jakieś, bo ciekawy jestem bardzo.

Popieram!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
28 lutego 2025r. o 23:36
~~Dyniowa Gynostemma napisał(a): Nie bądźcie naiwni, że wzrost płatników spowoduje spadek opłaty. W naszym chorym systemie spowoduje tylko wzrost premii prezesa MZGK

:)
może tak być
~~Kaziu niezalogowany
28 lutego 2025r. o 23:41
~~Granatowa Forsycja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielona Fasola napisał(a): Ja nie jeżdżę miejską komunikacją a muszę ją utrzymywać - złodziejstwo.

I Romana też.

Ja też!
~~Darmowe śmieci niezalogowany
28 lutego 2025r. o 23:45
~~Zielona Fasola napisał(a): Ja nie jeżdżę miejską komunikacją a muszę ją utrzymywać - złodziejstwo.

To może lepiej darmowe śmieci zamiast darmowych autobusów? Pasażerów łatwej rozliczyć, a śmieci (w mniejszym lub większym stopniu) wytwarzamy wszyscy...
~~ Rodzina niezalogowany
28 lutego 2025r. o 23:49
A ilu rodziców zgłasza swoje pociechy?
Łatwo sprawdzić. No i przy braku zgłoszenia rozliczyć wszystkie miesiące wstecz w odniesieniu do wieku dziecka....
~~Dociekliwy anonim niezalogowany
1 marca 2025r. o 11:07
Widzę że nie można tu napisać prawdy bo zaraz cię zablokują - to jest dopiero syf.
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 marca 2025r. o 11:23
~~Zszarzały Aster napisał(a): To prawda !mnóstwo mieszkań wynajmowanych obcokrajowca w których mieszkają po 6 8 10 osób i to jest główny problem.wystarczy spojrzeć na śmietniki w poniedziałek rano wylewające się od puszek po tanim piwie i obrazu wjadomo gdzie mieszkają obcokrajowcy

To że puszki z piwa walają się po śmietniku to nie jest wina pijących piwo, tylko rządzących państwem.

Takie coś jak:
Puszki po piwach , napojach
Napojach w plastikowych butelkach
Szklanych butelkach powinny stać maszyny gdzie oddajesz daną puszkę lub butelkę i dostajesz zwrot pieniędzy.

Ale Polska to Polska.
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 marca 2025r. o 11:29
Już niedługo, jak naukowcy i specjaliści zaczną zamieszkiwać Bolesławiec i pobliskie okolice to zobaczycie jak segreguje się śmieci.

Dość że prezydent Bolesławca będzie narzekał na śmieci które walają się po ulicach to jeszcze na szczury które są większe niż koty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.