~~Żółtobrązowy Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grynszpanowy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kibic napisał(a): Gieksa gramy swoje fotel lidera na wyciągnięcie ręki co do biletów drogo ale obiekt w Raciborowicach jest warty odwiedzin pozdrawiam Prezesa GKS u
Nie podnosi się cen biletów w trakcie jednej rundy. To przyniesie więcej strat niż korzyści.
Nie ty decydujesz twoje kwi kwi nic nie wnosi dziś ludzie nie wybierają między beltem a biletem
~~Żółtobrązowy Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowy Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowy Jarząb napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kibic napisał(a): Gieksa gramy swoje fotel lidera na wyciągnięcie ręki co do biletów drogo ale obiekt w Raciborowicach jest warty odwiedzin pozdrawiam Prezesa GKS u
Nie podnosi się cen biletów w trakcie jednej rundy. To przyniesie więcej strat niż korzyści.
Nie ty decydujesz twoje kwi kwi nic nie wnosi dziś ludzie nie wybierają między beltem a biletem
Ja mam tylko jedno pytanie czy te bilety są zarejestrowane w Urzędzie Skarbowym .?
~~ciekawe napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowy Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowy Wyżlin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowy Jarząb napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kibic napisał(a): Gieksa gramy swoje fotel lidera na wyciągnięcie ręki co do biletów drogo ale obiekt w Raciborowicach jest warty odwiedzin pozdrawiam Prezesa GKS u
Ja mam tylko jedno pytanie czy te bilety są zarejestrowane w Urzędzie Skarbowym .?
Zobaczymy w trakcie rundy wiosennej jak spadnie frekwencja na meczach. To nie jest moje kwi kwi tylko opinie kibiców, ale nie docierają one jak widać w komentarzu. Dwa - trzy mecze przegrane i koniec marzeń o awansie. Do IV ligi awansuje Victoria Jelenia Góra. Nie oszukujmy się, bo Apis odpuści awans. Miejsce GKS jest w klasie okręgowej od 3 do 5 miejsca w tabeli na koniec sezonu. Czwarta liga to za wysokie progi.
~~franio napisał(a): ........jaki wynik meczu????????????????????????/