Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tajne przez Małkowskie, czyli Impuls w Kolejach Dolnośląskich
~~Jasnożółta Lawenda niezalogowany
4 godz. 58 min. temu
~~Impuls z Miasta napisał(a): Impuls nie popiera Romana ,jest tylko z nim w koalicji.

~~Impuls z Miasta napisał(a): Impuls nie popiera Romana ,jest tylko z nim w koalicji.

Ja swojej żony też nie popieram. Jestem z nią jedynie w związku :-D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowoczerwona Trytoma niezalogowany
4 godz. 57 min. temu
~~Jarek napisał(a): A ja ciągle mam takie marzenie, żeby to całe towarzystwo raz, RAZ jedyny spróbowało swoich sił na wolnym rynku. Napisało CV, poszukało oferty pracy, dostało się na rozmowę i zostało przyjęte do pracy. Czyli żeby przychodzili to samo co ich wyborcy po utracie pracy.

To chyba niemożliwe. Kompetencji brak, to trzeba być właśnie obrotowym
~~Biała Malwa niezalogowany
4 godz. 44 min. temu
Ale tu babek z bazarku, co o własnego życia widać nie mają :) Jedna rzuciła temat, reszta się uruchamia... W twarz żadna nigdy nie powie. Do tarcia chrzanu, plotkowania i obierania ziemniaków :)
~~Zielona Kalia niezalogowany
2 godz. 34 min. temu
Oj,jaki On "biedny".Jeśli dobrze pamiętam wiele lat temu był wiceprezydentem tego grajdołka.
Teraz bardzo w opozycji ...
~~Mlecznoróżowa Rezeda niezalogowany
2 godz. 23 min. temu
A jakie to niby tajne? Od dawna wiadomo że pełni tam funkcję naczelnika i wcale nikt się z tym nie kryje, a już na pewno nie on. Tylko to trzeba umieć zapytać, a nie ujadać jak kundel zza murka.
~~Lala niezalogowany
1 godz. 3 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pozłocista Jeżówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Jastrzębiec napisał(a): Gdzie te czasy, kiedy autor publicznie popierał kandydata PiS do parlamentu - pana Ogrodnika... Łezka się zakręciła :)

Różne błędy człowiek w życiu popełniał. Ale przynajmniej szczerze, bez łamania sobie kręgosłupa : )

Złamał go pan popierając owego i dostając pracę w Ceramice. Moralność Kalego.

Nie złamałem. Z pełnym przekonaniem zagłosowałem wtedy na kandydata z Bolesławca. Wciąż uważam pana Ogrodnika seniora za porządnego człowieka. Niestety lubi PiS. Każdy ma jakieś wady. W ZC Bolesławiec pracowałem trzy miesiące. Wyniki (twarde dane statystyczne) miałem świetne, alem był lewak, tom się nie nadawał : )

Przed, po i w trakcie znajdziesz na (wówczas jeszcze moich ) Bobrzanach niemało krytyki PiS, i nie tylko PiS. Raczej swoich lewackich poglądów nie taję i nie zamierzałem w żadnej sytuacji. Więcej na ten temat znajdzie zna moim blogu tutaj: https://bernardletowski.pl/2025/03/02/etyka-w-fotografii-komercyjnej-czyli-jak-nie-lamac-sobie-kregoslupa/

Dopisane 10.03.2025r. o godz. 08:35:~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): Benio, napisz jak i za co dostałeś kiedyś pracę w ceramice :)))

Rozumiem, że jak się zasugeruje, że ja się sprzedałem, to wolta radnego opozycji będzie strawniejszą?

Ja też dawałam tylko 3 miesiące :)))
~~Starozłota Lilia niezalogowany
58 min. temu
~~Ciemnogranatowy Wiąz napisał(a): Barczyk i Małkowski to ....kolejorze co piją szampana;)

Konduktorzy w Bezpartyjnych wagonach.. niby Impuls ..niby PSL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!