~~Impuls z Miasta napisał(a): Impuls nie popiera Romana ,jest tylko z nim w koalicji.
~~Impuls z Miasta napisał(a): Impuls nie popiera Romana ,jest tylko z nim w koalicji.
~~Jarek napisał(a): A ja ciągle mam takie marzenie, żeby to całe towarzystwo raz, RAZ jedyny spróbowało swoich sił na wolnym rynku. Napisało CV, poszukało oferty pracy, dostało się na rozmowę i zostało przyjęte do pracy. Czyli żeby przychodzili to samo co ich wyborcy po utracie pracy.
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocista Jeżówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Jastrzębiec napisał(a): Gdzie te czasy, kiedy autor publicznie popierał kandydata PiS do parlamentu - pana Ogrodnika... Łezka się zakręciła :)
Różne błędy człowiek w życiu popełniał. Ale przynajmniej szczerze, bez łamania sobie kręgosłupa : )
Złamał go pan popierając owego i dostając pracę w Ceramice. Moralność Kalego.
Nie złamałem. Z pełnym przekonaniem zagłosowałem wtedy na kandydata z Bolesławca. Wciąż uważam pana Ogrodnika seniora za porządnego człowieka. Niestety lubi PiS. Każdy ma jakieś wady. W ZC Bolesławiec pracowałem trzy miesiące. Wyniki (twarde dane statystyczne) miałem świetne, alem był lewak, tom się nie nadawał : )
Przed, po i w trakcie znajdziesz na (wówczas jeszcze moich ) Bobrzanach niemało krytyki PiS, i nie tylko PiS. Raczej swoich lewackich poglądów nie taję i nie zamierzałem w żadnej sytuacji. Więcej na ten temat znajdzie zna moim blogu tutaj: https://bernardletowski.pl/2025/03/02/etyka-w-fotografii-komercyjnej-czyli-jak-nie-lamac-sobie-kregoslupa/
Dopisane 10.03.2025r. o godz. 08:35:~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): Benio, napisz jak i za co dostałeś kiedyś pracę w ceramice :)))
Rozumiem, że jak się zasugeruje, że ja się sprzedałem, to wolta radnego opozycji będzie strawniejszą?
Ja też dawałam tylko 3 miesiące :)))
~~Ciemnogranatowy Wiąz napisał(a): Barczyk i Małkowski to ....kolejorze co piją szampana;)