Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wystawa fotografii Bernarda Łętowskiego we Wrocławskim Klubie Formaty
29
Bernard
wczoraj o 10:17
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ob napisał(a): To zdjęcie tytułowe fajne. Czemu tak krytykujecie? Nie macie możliwości pojechania do Wrocławia, czy po prostu was to nie interesuje, to nic nie piszcie. Czy to koniecznie trzeba wywalać złośliwy i krytykancki komentarz, zwłaszcza jak się nie ma niczego do powiedzenia i napisania??!!

Krytyka w życiu jest potrzebna. Barnard nie jest jakimś wybitnym , znanym fotografem żeby aż się j€bać do Wrocławia i tracić czas żeby zobaczyć jego amatorskie zdjęcia. Również dobrze mógł taką wystawę zrobić np w Bolesławicach w domu ludowym to przynajmniej starsze emerytki przyszły by zobaczyć po kościele.

Dzięki, przemyślę te Bolesławice, jeśli pojawi się taka propozycja.

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burgundowa Szachownica niezalogowany
wczoraj o 10:18
A ja Panu serdecznie gratuluję tego, że ktoś docenił Pana warsztat i wrażliwość. A do Wrocławia jest tylko godzina z hakiem pociągiem i można miło spędzić wieczór.
~~Kupiłem nick niezalogowany
wczoraj o 10:46
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ob napisał(a): To zdjęcie tytułowe fajne. Czemu tak krytykujecie? Nie macie możliwości pojechania do Wrocławia, czy po prostu was to nie interesuje, to nic nie piszcie. Czy to koniecznie trzeba wywalać złośliwy i krytykancki komentarz, zwłaszcza jak się nie ma niczego do powiedzenia i napisania??!!

Krytyka w życiu jest potrzebna. Barnard nie jest jakimś wybitnym , znanym fotografem żeby aż się j€bać do Wrocławia i tracić czas żeby zobaczyć jego amatorskie zdjęcia. Również dobrze mógł taką wystawę zrobić np w Bolesławicach w domu ludowym to przynajmniej starsze emerytki przyszły by zobaczyć po kościele.

Dzięki, przemyślę te Bolesławice, jeśli pojawi się taka propozycja.

Bernard to w końcu jesteś tym dziennikarzem czy nie !?? Czy fotografem
29
Bernard
wczoraj o 10:52
~~Burgundowa Szachownica napisał(a): A ja Panu serdecznie gratuluję tego, że ktoś docenił Pana warsztat i wrażliwość. A do Wrocławia jest tylko godzina z hakiem pociągiem i można miło spędzić wieczór.

Dziękuję bardzo.

Dopisane 11.03.2025r. o godz. 10:52:

~~Kupiłem nick napisał(a):
Bernard to w końcu jesteś tym dziennikarzem czy nie !?? Czy fotografem

Samo sobie odpowiedz : )

bobrzanie.pl
~~Niepopularny niezalogowany
wczoraj o 10:57
Popularny fotograf....
~~Butelkowe Parzydło niezalogowany
wczoraj o 11:01
i niech to będzie prognostyk na przyszłość- mniej pisania ( co wychodzi ci tendencyjnie i miernie) a więcej fotek w których być może ktoś dostrzeże coś ciekawego
~~MAMA niezalogowany
wczoraj o 11:03
A ja gratuluje propozycji :)
Podziwiam Pana kunszt fotograficzny od dawna.
29
Bernard
wczoraj o 11:04
~~MAMA napisał(a): A ja gratuluje propozycji :)
Podziwiam Pana kunszt fotograficzny od dawna.

Bardzo mi miło i bardzo dziękuję za dobre słowo.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.