Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Automaty paczkowe w Bolesławcu – czy naprawdę ich aż tyle potrzebujemy?
~~Paczkomat niezalogowany
13 marca 2025r. o 22:39
Wszystkie maszyny są niezbędne… a za każdą maszynę płaci około 5 tys pl czynszu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnożółty Kosmos niezalogowany
13 marca 2025r. o 22:59
paczkomaty nawet na cmentarzu są
tylko trzeba wykupić
~~Butelkowy Hibiskus niezalogowany
14 marca 2025r. o 7:15
W mieście, w którym w galeriach są głównie biedronki i sklepy mięsne, ludzie muszą kupować przez internet. W tej dziurze nie ma markowych sklepów, same tandetne sieciowki, w dodatku małe i słabo zaopatrzone
~~Roman niezalogowany
14 marca 2025r. o 7:33
Nie byłoby w nich nic złego, gdyby stawiane były w miejscach do których kurier może swobodnie podjechać. Teraz w większości przypadków stają ma zakazach, chodnikach, trawnikach, potrafią i wyjechane na innych mają, bo paczuszki przywieźli.

Nie ma możliwości zaparkowania zgodnie. Przepisami pod paczkomatem, nie powinno być zgody na umieszczanie go w tym miejscu. Albo niech kurier w wózeczek się zaopatrzy.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:10
~~Butelkowy Hibiskus napisał(a): W mieście, w którym w galeriach są głównie biedronki i sklepy mięsne, ludzie muszą kupować przez internet. W tej dziurze nie ma markowych sklepów, same tandetne sieciowki, w dodatku małe i słabo zaopatrzone

taki sam ''poziom'' ma tzw.''empik''
chcąc kupić określoną płytę nie tylko pani robi wielkie oczy że ktoś taki istnieje pomimo tego że to legenda muzyki to jeszcze proponuje mi że może mi ją zamówić na E-bay'u...;D
chce mi pokazać że ona potrafi a ja nie? ;D
~~Złocistozielony Złotokap niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:25
~~Butelkowy Hibiskus napisał(a): W mieście, w którym w galeriach są głównie biedronki i sklepy mięsne, ludzie muszą kupować przez internet. W tej dziurze nie ma markowych sklepów, same tandetne sieciowki, w dodatku małe i słabo zaopatrzone

W punkt!!!
~~Bladożółty Szarłat niezalogowany
14 marca 2025r. o 9:16
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Butelkowy Hibiskus napisał(a): W mieście, w którym w galeriach są głównie biedronki i sklepy mięsne, ludzie muszą kupować przez internet. W tej dziurze nie ma markowych sklepów, same tandetne sieciowki, w dodatku małe i słabo zaopatrzone

taki sam ''poziom'' ma tzw.''empik''
chcąc kupić określoną płytę nie tylko pani robi wielkie oczy że ktoś taki istnieje pomimo tego że to legenda muzyki to jeszcze proponuje mi że może mi ją zamówić na E-bay'u...;D
chce mi pokazać że ona potrafi a ja nie? ;D

Empik potwierdzam. Smyka zresztą też. Taki sam poziom.
~~Paczka niezalogowany
14 marca 2025r. o 9:59
Paczkomaty są preokologiczne. A ich ilość jeszcze bardziej się do ekologii przyczynia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo