Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Sławomir Mentzen biegiem ucieknie z bolesławieckiego rynku?
~~Malinowoczerwony Fasolnik niezalogowany
16 godz. 21 min. temu
Tylko Rafał!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Herbaciany Bluszcz niezalogowany
16 godz. 20 min. temu
~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,

Bolesławiec już trochę zmądrzał i po wizycie osób z KO nie zagłosuje na Trzaskowskiego

Nigdy nie zaufam już PO
~~Oooo niezalogowany
16 godz. 19 min. temu
Dokładnie!,, Brawo Trzaskowski!,,
~~5 faszysty niezalogowany
16 godz. 17 min. temu
Mentzen ogłupił wyrostków którzy nie wiedzą co to jest życie i idą jak te przysłowiowe baranki na rzeź najbardziej to zadowoleni są pedofile i gwałciciele nie dość, że se poruchają na silę, to jeszcze zostaną tatusiami ,bo biedne kobiety nie będą mogły usunąć ciąży z wyrodnialcem i zboczeńcem ,
~~Różowofioletowy Świerk niezalogowany
16 godz. 16 min. temu
~~Różowawa Cykoria napisał(a): Przechodziłam, żadnej dużej frekwencji nie było. Garstka małolatów, parę przypadkowych osób.

A na pewno byłaś w rynku?! Wydaje mi się że nie...
~~pucio pucio niezalogowany
16 godz. 14 min. temu
Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,

Bolesławiec już trochę zmądrzał i po wizycie osób z KO nie zagłosuje na Trzaskowskiego

Mów xuju za siebie ,Moja cała rodzina i znajomi głosujemy na Trzaskowskiego ,który jako jedyny będzie współpracował z rządem .
~~Blond Cebulica niezalogowany
16 godz. 10 min. temu
Ktoś napisał: ~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,

Nigdy nie zaufam już PO

Przecież ty cymbale nigdy nie głosowałeś na PO, to po co się produkujesz .To tak samo ja mogę powiedzieć już nigdy nie zaufam PIS owi a wiesz dlaczego ,bo nigdy na nich nie głosowałem .
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
15 godz. 53 min. temu
~~pucio pucio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,

Mów xuju za siebie ,Moja cała rodzina i znajomi głosujemy na Trzaskowskiego ,który jako jedyny będzie współpracował z rządem .

Długopis??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza