~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,
Bolesławiec już trochę zmądrzał i po wizycie osób z KO nie zagłosuje na Trzaskowskiego
Nigdy nie zaufam już PO
~~Różowawa Cykoria napisał(a): Przechodziłam, żadnej dużej frekwencji nie było. Garstka małolatów, parę przypadkowych osób.
~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,
Bolesławiec już trochę zmądrzał i po wizycie osób z KO nie zagłosuje na Trzaskowskiego
Mów xuju za siebie ,Moja cała rodzina i znajomi głosujemy na Trzaskowskiego ,który jako jedyny będzie współpracował z rządem .
~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,
Nigdy nie zaufam już PO
Przecież ty cymbale nigdy nie głosowałeś na PO, to po co się produkujesz .To tak samo ja mogę powiedzieć już nigdy nie zaufam PIS owi a wiesz dlaczego ,bo nigdy na nich nie głosowałem .
~~pucio pucio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciany Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowy Kokornak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kkkk napisał(a): Trzaskowski wygra w Bolesławcu!,, Mądry gość. Bolesławiec głosuje na niego. Brawo!,,,
Mów xuju za siebie ,Moja cała rodzina i znajomi głosujemy na Trzaskowskiego ,który jako jedyny będzie współpracował z rządem .
Długopis??