~~ale o co chodzi napisał(a): "Malwina Gruszczak podkreśla również istotność świadomości dotyczącej wpływu traumy związaną z przemocą seksualną na przebieg porodu." ale jak ? ale o co chodzi ? ktoś kogoś zgwałcił przed porodem czy kazał rodzić ?
~~ewa napisał(a): Dziwią mnie bardzo podziękowania, dla personelu, za ich profesjonalizm i empatię....???? jestem pielęgniarką i nie wyobrazam sobie pracowników służby zdrowia ----bez tych cech... ?????!!!! A to zachowanie personelu ( wedłg. dziękujacych), wygląda, jakby zdarzało, sie bardzo żadko...wręcz sporadycznie...??? A przecież każdy z pracowników w służbie zdrowia, pragnie pomagać i ma z tego satysfakcję....!!!!!
~~ewa napisał(a): Dziwią mnie bardzo podziękowania, dla personelu, za ich profesjonalizm i empatię....???? jestem pielęgniarką i nie wyobrazam sobie pracowników służby zdrowia ----bez tych cech... ?????!!!! A to zachowanie personelu ( wedłg. dziękujacych), wygląda, jakby zdarzało, sie bardzo żadko...wręcz sporadycznie...??? A przecież każdy z pracowników w służbie zdrowia, pragnie pomagać i ma z tego satysfakcję....!!!!!w punkt czy to nie jest pod publikę z tego wynika że ktoś nakręcił sprawę aby pochwalić św. Łukasza.