Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wdzięczność za profesjonalizm: szczęśliwa rodzina dziękuje Szpitalowi Św. Łukasza
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 49 min. temu
Jak to był Szoszon z Ukrainy to mógł całemu męskiemu personelowi zrobić laske.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ksywa niezalogowany
4 godz. 48 min. temu
Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
~~Siwa Jukka niezalogowany
4 godz. 32 min. temu
LIDL Sprzedaje przemarznięte ziemniaki w promocji. Śmiech na sali.
~~Czarna_lilka niezalogowany
4 godz. 7 min. temu
~~ale o co chodzi napisał(a): "Malwina Gruszczak podkreśla również istotność świadomości dotyczącej wpływu traumy związaną z przemocą seksualną na przebieg porodu." ale jak ? ale o co chodzi ? ktoś kogoś zgwałcił przed porodem czy kazał rodzić ?

Dokładnie! Coś więcej na ten temat?
Bo wspominanie o przemocy seksualnej i porodzie równocześnie, nasuwa konkretne skojarzenia.
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 3 min. temu
To było tak
Ona rodziła , dziecko głowę już pokazywało a lekarz który odbierał poród wyciągnął swojego zaganiacza i z powrotem głowę próbował wpychać skąd wychodziła.
~~ewa niezalogowany
2 godz. 44 min. temu
Dziwią mnie bardzo podziękowania, dla personelu, za ich profesjonalizm i empatię....???? jestem pielęgniarką i nie wyobrazam sobie pracowników służby zdrowia ----bez tych cech... ?????!!!! A to zachowanie personelu ( wedłg. dziękujacych), wygląda, jakby zdarzało, sie bardzo żadko...wręcz sporadycznie...??? A przecież każdy z pracowników w służbie zdrowia, pragnie pomagać i ma z tego satysfakcję....!!!!!
~~Czekoladowa Jasnota niezalogowany
8 min. temu
~~ewa napisał(a): Dziwią mnie bardzo podziękowania, dla personelu, za ich profesjonalizm i empatię....???? jestem pielęgniarką i nie wyobrazam sobie pracowników służby zdrowia ----bez tych cech... ?????!!!! A to zachowanie personelu ( wedłg. dziękujacych), wygląda, jakby zdarzało, sie bardzo żadko...wręcz sporadycznie...??? A przecież każdy z pracowników w służbie zdrowia, pragnie pomagać i ma z tego satysfakcję....!!!!!

~~ewa napisał(a): Dziwią mnie bardzo podziękowania, dla personelu, za ich profesjonalizm i empatię....???? jestem pielęgniarką i nie wyobrazam sobie pracowników służby zdrowia ----bez tych cech... ?????!!!! A to zachowanie personelu ( wedłg. dziękujacych), wygląda, jakby zdarzało, sie bardzo żadko...wręcz sporadycznie...??? A przecież każdy z pracowników w służbie zdrowia, pragnie pomagać i ma z tego satysfakcję....!!!!!
w punkt czy to nie jest pod publikę z tego wynika że ktoś nakręcił sprawę aby pochwalić św. Łukasza.
~~eryk niezalogowany
3 min. temu
Sorry nie przesadzajcie przysięgał iście że będziecie ratować życie ludzkie i to bez jakiegos zadania pochwał. Ten przypadek świadczy że naprawdę jest źle w tej placówce skoro się wystawia na pokaz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza