~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~eryk napisał(a): Sorry nie przesadzajcie przysięgał iście że będziecie ratować życie ludzkie i to bez jakiegos zadania pochwał. Ten przypadek świadczy że naprawdę jest źle w tej placówce skoro się wystawia na pokaz
Eryk w bolesławieckim szpitalu nigdy ale to nigdy nie było dobrze a teraz jest pewnie jeszcze gorzej jeżeli musza w tani sposób reklamować szpital.
A dlaczego akurat reklamują oddział ginekologiczny ??? Jak nie wiesz to tubkę odpisze.
Bo kobiety w ciąży maja wyj€babe rodzić w tej umieralni. Wolą pojechać do Lubania , Jeleniej Góry czy Zgorzelca obojętnie do jakiego miasta żeby tylko nie rodzic w Bolesławcu.Bolesławiec tourism
I tu masz odpowiedz dlaczego w tani sposób reklamują oddział ginekologiczny.
to aż tak?
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~eryk napisał(a): Sorry nie przesadzajcie przysięgał iście że będziecie ratować życie ludzkie i to bez jakiegos zadania pochwał. Ten przypadek świadczy że naprawdę jest źle w tej placówce skoro się wystawia na pokaz
Eryk w bolesławieckim szpitalu nigdy ale to nigdy nie było dobrze a teraz jest pewnie jeszcze gorzej jeżeli musza w tani sposób reklamować szpital. Bolesławiec history book
A dlaczego akurat reklamują oddział ginekologiczny ??? Jak nie wiesz to tubkę odpisze.
Bo kobiety w ciąży maja wyj€babe rodzić w tej umieralni. Wolą pojechać do Lubania , Jeleniej Góry czy Zgorzelca obojętnie do jakiego miasta żeby tylko nie rodzic w Bolesławcu.Bolesławiec tourism
I tu masz odpowiedz dlaczego w tani sposób reklamują oddział ginekologiczny.
to aż tak?
Kiedyś poszedłem do tego szpitala z rozwaloną łękotka , specjalista chirurg sprawdził mi kolano i powiedział że to jest mocne stłuczenie i kazał mi przykładać lód. Przykładałem tak przez 4 dni a noga jak puchła tak puchła. W końcu poszedłem do prywatnego chirurga i okazało się po USG że mam łękotkę pod kolanem i dla tego nie mogłem wyprostować nogi. Odrazu wypisał mi skierowanie do kliniki wojskowej we Wrocławiu bo jak on to stwierdził że jak pójdę z ta noga do bolesławieckiego szpitala to zostanę bez nogi.
oj to nie wpisuje się w podziekowania dla szpitala SW łukasza ;)
~~Jasnogranatowa Gynostemma napisał(a): To w końcu szczęśliwa rodzina, czy dotknięta traumą przemocy seksualnej?
~~Kasztanowaty Słonecznik napisał(a): Starosta Gabrysiak i prezydent Roman urodzą bliżniaki i tez z kwiatami przyjdą do Barczyka i w gazetce samorzadowej opiszą swą dozgonną wdzieczność - hihihi
~~Liliowobiała Trzmielina napisał(a): Skoro ktoś dziękuję za profesjonalizm to daje do zrozumienia ze go nie było??? No chyba że to forma podlizania się by otrzymać coś więcej. Lecz tak fałszywej formy nikt nie lubi. Szpital jest miejscem w który musi cechowac profesjonalizm i etyka lekarska. nie musi ktoś biegać po redakcjach i to afiszować bo jest to odbierane jako czyste lizustwo
~~ewa napisał(a): Dziwią mnie bardzo podziękowania, dla personelu, za ich profesjonalizm i empatię....???? jestem pielęgniarką i nie wyobrazam sobie pracowników służby zdrowia ----bez tych cech... ?????!!!! A to zachowanie personelu ( wedłg. dziękujacych), wygląda, jakby zdarzało, sie bardzo żadko...wręcz sporadycznie...??? A przecież każdy z pracowników w służbie zdrowia, pragnie pomagać i ma z tego satysfakcję....!!!!!