Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pęknięcie na zaporze wodnej w Pilchowicach. Czy Dolina Bobru jest bezpieczna?
~~Normalny niezalogowany
20 marca 2025r. o 8:34
Sami "fachowcy" się tu wypowiadają...
Zresztą pytanie zostało idiotycznie zadane...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoszary Kocanki niezalogowany
20 marca 2025r. o 10:08
Dzinek
~~Bury Czosnek niezalogowany
22 marca 2025r. o 7:17
~~Prawdziwy napisał(a): Tauronowi to ja nigdy nie uwierzę.

Chyba nikt myślący nie uwierzy.
~~bazyliszek niezalogowany
23 marca 2025r. o 6:14
przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .
~~klucznick niezalogowany
23 marca 2025r. o 6:16
~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .

Twoja też śpi , ale nie z tobą .
~~bazyliszek niezalogowany
23 marca 2025r. o 8:39
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .

Twoja też śpi , ale nie z tobą .
mocny w necie pxixzxdxa w świecie , podałem ci mój nr tel żebyś zadzwonił do mnie i podał miejce gdzie mógłbym ci morde obić , dlaczego nie zadzwoniłeś ? stchórzyłeś ?
~~Olek niezalogowany
23 marca 2025r. o 10:02
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .

Twoja też śpi , ale nie z tobą . mocny w necie pxixzxdxa w świecie , podałem ci mój nr tel żebyś zadzwonił do mnie i podał miejce gdzie mógłbym ci morde obić , dlaczego nie zadzwoniłeś ? stchórzyłeś ?

Naprawdę napisałeś tutaj swój nr telefonu? Nie wierzę w to że ktoś może być tak naiwny i wierzyć w to że nie zostanie wpisany na grupę homo jako poszukujący
~~somsiad niezalogowany
23 marca 2025r. o 10:42
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .

Twoja też śpi , ale nie z tobą . mocny w necie pxixzxdxa w świecie , podałem ci mój nr tel żebyś zadzwonił do mnie i podał miejce gdzie mógłbym ci morde obić , dlaczego nie zadzwoniłeś ? stchórzyłeś ?

~~bazyliszek napisał(a):

Czy to ten. *** *** 740 . ? Jak tak , 3 razy zakasłaj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia do Marszałka
REKLAMA Nowe domy!