~~Prawdziwy napisał(a): Tauronowi to ja nigdy nie uwierzę.
~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .
~~klucznick napisał(a):mocny w necie pxixzxdxa w świecie , podałem ci mój nr tel żebyś zadzwonił do mnie i podał miejce gdzie mógłbym ci morde obić , dlaczego nie zadzwoniłeś ? stchórzyłeś ?Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .
Twoja też śpi , ale nie z tobą .
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .
Twoja też śpi , ale nie z tobą . mocny w necie pxixzxdxa w świecie , podałem ci mój nr tel żebyś zadzwonił do mnie i podał miejce gdzie mógłbym ci morde obić , dlaczego nie zadzwoniłeś ? stchórzyłeś ?
Naprawdę napisałeś tutaj swój nr telefonu? Nie wierzę w to że ktoś może być tak naiwny i wierzyć w to że nie zostanie wpisany na grupę homo jako poszukujący
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): przy następnej powodzi ta zapora pęknie i zaleje całą dolinę , działanie celowe , oni wiedzieli że będzie powódź , ale ludziom nie powiedzieli , bo polskość to nie normalność , my dla nich jesteśmy bydłem , a bydło ciągle śpi .
Twoja też śpi , ale nie z tobą . mocny w necie pxixzxdxa w świecie , podałem ci mój nr tel żebyś zadzwonił do mnie i podał miejce gdzie mógłbym ci morde obić , dlaczego nie zadzwoniłeś ? stchórzyłeś ?
Czy to ten. *** *** 740 . ? Jak tak , 3 razy zakasłaj.