~~PanM napisał(a): Mnie zastanawia dlaczego spółka miejsca sprząta z drogi syf zrobiony przez prywatną firmę budującą hotel? Pytanie dla redaktora? Tylko czy zada je "włodarzom" ?
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): grubym nietaktem
~~Leszek napisał(a): Ulice zrosić wodą, po tym zamiatać ręcznie nie dmuchawą
~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): za co oni biorą kase w mieście jest straszny syf.... zeby nie było nie wyrzucam smieci na ulice.....Byłem 3 razy w Bolesławcu jestem z Gliwic i powiem szczerze że wasze miasto Bolesławiec jest zadbane ,koło śmietników na osiedlach nie widać było śmieci gabarytów itp i powiem że podoba mi się to miasto małe ciche wszędzie blisko .niebawem znowu przyjadę a może i się przeprowadzę kiedyś
~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): za co oni biorą kase w mieście jest straszny syf.... zeby nie było nie wyrzucam smieci na ulice.....
~~Krasny Eukomis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): za co oni biorą kase w mieście jest straszny syf.... zeby nie było nie wyrzucam smieci na ulice.....Byłem 3 razy w Bolesławcu jestem z Gliwic i powiem szczerze że wasze miasto Bolesławiec jest zadbane ,koło śmietników na osiedlach nie widać było śmieci gabarytów itp i powiem że podoba mi się to miasto małe ciche wszędzie blisko .niebawem znowu przyjadę a może i się przeprowadzę kiedyś
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): za co oni biorą kase w mieście jest straszny syf.... zeby nie było nie wyrzucam smieci na ulice.....
Żartowniś z ciebie co? Czy też może urzędnik po godzinach?