~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat
~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat
~~mgr Skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
~~Jasnożółty Jarząb napisał(a): Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
Dzieci pokończyły studia i nie mają pracy ja jestem magistrem i w ofertach mogę przebierać.
chyba jako kierowca a i to się skonczylo albo budowlaniec ale oni też cienko spiewaja i ofert od nich jak nigdy pełno bo szukaja zlecen
~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~mgr Skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):
chyba jako kierowca a i to się skonczylo albo budowlaniec ale oni też cienko spiewaja i ofert od nich jak nigdy pełno bo szukaja zlecen
Człowieku , zazdrość przez ciebie przemawia , słyszałeś kiedyś ;
-magister kierowca ?
- magister budowlaniec ?
Szanujmy się proszę.