Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezrobocie w powiecie bolesławieckim najwyższe od ponad roku. Dlaczego dyplom już nie wystarcza?
~~Marek niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:17
Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnożółty Jarząb niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:19
pogonic ukry to się praca znajdzie, najechało się ich tysiace to gdzie ta praca ma być? zamykaja się mały firmy, nie ma pracy dla młodych jest dramat
23 marca 2025r. o 15:20
~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat
~~mgr Skorn niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:32
~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

oczywiście zajeli nam miejsca pracy, nasze dzieci juz szukaja pracy i wyjada bo cholera się najechało, niby wojna tacy biedni akurat

Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

Dzieci pokończyły studia i nie mają pracy ja jestem magistrem i w ofertach mogę przebierać.
~~Poziomkowa Lantana niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:51
A konkretnie?
~~Ksywa niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:53
Redahtor zadaj te pytania knurom u władzy.
23 marca 2025r. o 15:53
~~mgr Skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

~~Jasnożółty Jarząb napisał(a): Ktoś napisał: ~~Marek napisał(a): Zbyt dużo zatrudnionych Ukraińców

Dzieci pokończyły studia i nie mają pracy ja jestem magistrem i w ofertach mogę przebierać.

chyba jako kierowca a i to się skonczylo albo budowlaniec ale oni też cienko spiewaja i ofert od nich jak nigdy pełno bo szukaja zlecen
~~mgr Skorn niezalogowany
23 marca 2025r. o 15:57
Ktoś napisał: ~~mgr Skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Jarząb napisał(a):
chyba jako kierowca a i to się skonczylo albo budowlaniec ale oni też cienko spiewaja i ofert od nich jak nigdy pełno bo szukaja zlecen

Człowieku , zazdrość przez ciebie przemawia , słyszałeś kiedyś ;
-magister kierowca ?
- magister budowlaniec ?

Szanujmy się proszę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza