Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
AntropoFormaty - bolesławiecki fotograf z wystawą we Wrocławskim Klubie Formaty!
~~Agnieszka Piasecka-Robak niezalogowany
24 marca 2025r. o 10:39
~~Słomkowa Sałata napisał(a): brakuje tu jednego...
bo przecież nie wszyscy tam mogli być....
po prostu wstawić tu kilka ,kilkanaście zdjęć

Zdjęcia są w artykule. Nie ma na nich ludzi, by nie zagarniali otoczenia. I by RODO nas nie zagarnęło. Antropo(za)cen(trum). Był jednak tłum, toast z lampką wina, rozmowy w kuluarach i wszystkie te nierozłączne elementy wernisażu. Nie mam dowodu na to, że byłam. Bo byłam całkiem analogowo. Taki urok starszego pokolenia ;-)
Zachęcam do odwiedzenia wystawy. Jest parking przed WK Formaty. Z dworca też dojedzie się w ciągu max 30 minut komunikacją, dość sprawnie. Nawet samoloty lądują dosyć niedaleko ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Agnieszka Piasecka-Robak niezalogowany
24 marca 2025r. o 10:43
~~Słomkowa Sałata napisał(a): ...ja tylko wspominam o kilku zdjęciach które mogły by zachęcić ...

Zdjęcie z ptakiem ilustrujące artykuł. Zdjęcie klucza do lasu. Zdjęcie WK Formaty i plakatu wystawy. Zdjęcie wiersza. Namiastka jest w tekście, reszta stacjonarnie : )
~~Rudozłota Kolkwicja niezalogowany
24 marca 2025r. o 10:57
~~Słomkowa Sałata napisał(a): a ja myślę ''dzbanie'' że właśnie ucho ci się urwało...;D
ja nie piszę o prezentacji całej wystawy ,całego zbioru...ja tylko wspominam o kilku zdjęciach które mogły by zachęcić ...
a co do filmów...
zanim wejdą na ekrany kin często pojawiają się trailery ...

więc co ty mi tu o ''dzbanach '' pieprzysz? ;D

Poniżej masz odpowiedzi autorki :))) "zajawka" i trailer zostały ujęte. Ba! Zdjecia z wystawy masz nawet w social mediach Autora. Ale brak rolki, storki i tiktoka moze byc trudny do zaakceptowania :D
~~Przyroda niezalogowany
24 marca 2025r. o 10:58
Dżizas, tekst grafomański, wiersz grafomański, zdjęcia anegdotyczne nic poruszającego: kłódka z napisem las na drzewie i ptak na automacie z karmą dla ptaków. Idea w porządku. Ale 30 minut od centrum wro, nie nie skorzystam.
~~Evel Szczęsna niezalogowany
24 marca 2025r. o 11:02
Dziękuję za dobre słowa. "Krzyczące" zdjęcia Bernarda stanowiły dla nas ogromną inspirację podczas tworzenia programu koncertu - tutaj muzyka dosłownie przenikała się z fotografią!
Mam nadzieję, że będzie nam kiedyś dane wystąpić również przed bolesławiecką publicznością ❤️
~~Słomkowa Sałata niezalogowany
24 marca 2025r. o 11:07
nie mam najmniejszego zamiaru atakować autora a widzś że jakby tu jakieś pretensje były kierowane w moją stronę...
napiszę tak...
więcej zdjęć zamieszczacie niekiedy z lokalnych imprezek w typie ''przysięga w jednostce'' ,piknik partyjny lub nawet w wypadków drogowych...
pytanie...dlaczego mam na mojej ewentualnej wejściówce dawać zarabiać obcemu mi podmiotowi a nie lokalnemu ? ...mamy tu przecież chociażby Centrum Wiedzy?
~~Rudozłota Kolkwicja niezalogowany
24 marca 2025r. o 11:15
~~Słomkowa Sałata napisał(a): nie mam najmniejszego zamiaru atakować autora a widzś że jakby tu jakieś pretensje były kierowane w moją stronę...
napiszę tak...
więcej zdjęć zamieszczacie niekiedy z lokalnych imprezek w typie ''przysięga w jednostce'' ,piknik partyjny lub nawet w wypadków drogowych...
pytanie...dlaczego mam na mojej ewentualnej wejściówce dawać zarabiać obcemu mi podmiotowi a nie lokalnemu ? ...mamy tu przecież chociażby Centrum Wiedzy?

Nadal nie rozumiesz... z galerii sztuki nie "wynosi" się zdjęć obiektów, żeby je w taki sposób okazywać światu. Wlasnie po to masz gdzies pojsc, zeby czegos doswiadczyc. A w internecie tyle obrazków, że chyba masz co oglądać. A rzeczy elitarne zostawmy dla galerii sztuki, kin studyjnych... tak, żeby było po co się ubrać jak człowiek i wyjść celowo na konsumpcję sztuki poza telefonem i ekranem. Spróbuj...
22726
Marcin Marczewski
24 marca 2025r. o 11:43
Komentarz autorstwa Rudozłota Kolkwicja został usunięty - chamstwo i brak kultury.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza