Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
AntropoFormaty - bolesławiecki fotograf z wystawą we Wrocławskim Klubie Formaty!
~~Jasiu niezalogowany
24 marca 2025r. o 11:52
,,Na zdjęciach Artysta w sposób sugestywny ukazał nadwyrężającą relację człowieka z eksploatowaną przez niego przyrodą. ''

Jestem dumny z tego , że moje posty moderuje Artysta .Brawo.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
24 marca 2025r. o 12:16
~~Słomkowa Sałata napisał(a): nie mam najmniejszego zamiaru atakować autora a widzś że jakby tu jakieś pretensje były kierowane w moją stronę...
napiszę tak...
więcej zdjęć zamieszczacie niekiedy z lokalnych imprezek w typie ''przysięga w jednostce'' ,piknik partyjny lub nawet w wypadków drogowych...
pytanie...dlaczego mam na mojej ewentualnej wejściówce dawać zarabiać obcemu mi podmiotowi a nie lokalnemu ? ...mamy tu przecież chociażby Centrum Wiedzy?

Będzie trochę zdjęć i krótki materiał wideo z wernisażu, ale na razie były ciekawsze rzeczy do roboty, niż zajmowanie się tym materiałem : )

Wstęp na wystawę nie jest płatny, wstęp na wernisaż był limitowany i limit wyczerpał się jakieś półtora tygodnia przed wydarzeniem.
Zatem nikt na wejściówkach nie zarobi. A podmiot był nielokalny, bo dotychczas żaden lokalny podmiot nie wykazał zainteresowania pokazywaniem moich fotografii. Choć chyba właśnie się to zmienia.

Oglądnie fotografii w sieci i oglądanie ich na dużych wydrukach, to zupełnie inne doświadczenie.

bobrzanie.pl
~~Agnieszka Piasecka-Robak niezalogowany
24 marca 2025r. o 12:33
~~Evel Szczęsna napisał(a): Dziękuję za dobre słowa. "Krzyczące" zdjęcia Bernarda stanowiły dla nas ogromną inspirację podczas tworzenia programu koncertu - tutaj muzyka dosłownie przenikała się z fotografią!
Mam nadzieję, że będzie nam kiedyś dane wystąpić również przed bolesławiecką publicznością ❤️

Było pięknie.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
24 marca 2025r. o 12:36
~~Evel Szczęsna napisał(a): Dziękuję za dobre słowa. "Krzyczące" zdjęcia Bernarda stanowiły dla nas ogromną inspirację podczas tworzenia programu koncertu - tutaj muzyka dosłownie przenikała się z fotografią!
Mam nadzieję, że będzie nam kiedyś dane wystąpić również przed bolesławiecką publicznością ❤️

Mam podobną nadzieję : )
~~Agnieszka Piasecka-Robak niezalogowany
24 marca 2025r. o 12:41
~~Jasiu napisał(a): ,,Na zdjęciach Artysta w sposób sugestywny ukazał nadwyrężającą relację człowieka z eksploatowaną przez niego przyrodą. ''

Jestem dumny z tego , że moje posty moderuje Artysta .Brawo.Zastosowana autokorekta

Jasiu, w życiu przyjmujemy różne role. Bywasz komentatorem, być może uczniem/bezrobotnym/zatrudnionym. Na randkę nie idziesz jako bezrobotny, tylko raczej jako facet. Jak więc widzisz, nie zawsze wszystkie role wypełniasz równocześnie.
Elastyczność w korzystaniu z własnych kompetencji i talentów jest ważnym atutem Bernarda. To ja nazywam go Artystą, bo tak Go postrzegam. Pod tekstem jest przypis.
Aha, i nie pojechałam na wystawę jako reprezentantka redakcji Bolec.Info. Nie pracuję w redakcji. Napisałam ten "grafomański" (dzięki za uważne przeczytanie i poprawę humoru) tekst, bo mnie wystawa i wernisaż chwyciły za serce. Przepraszam, że nie zrobiłam fotoreportażu. Nie jestem w tym dobra i to by było dopiero "grafomaństwo" - ofocić fajną wystawę selficzkami i innymi z rąsi. Niegodnam.
29
Bernard
24 marca 2025r. o 13:05
~~Agnieszka Piasecka-Robak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): ,,Na zdjęciach Artysta w sposób sugestywny ukazał nadwyrężającą relację człowieka z eksploatowaną przez niego przyrodą. ''

Jestem dumny z tego , że moje posty moderuje Artysta .Brawo.Zastosowana autokorekta

Jasiu, w życiu przyjmujemy różne role. Bywasz komentatorem, być może uczniem/bezrobotnym/zatrudnionym. Na randkę nie idziesz jako bezrobotny, tylko raczej jako facet. Jak więc widzisz, nie zawsze wszystkie role wypełniasz równocześnie.
Elastyczność w korzystaniu z własnych kompetencji i talentów jest ważnym atutem Bernarda. To ja nazywam go Artystą, bo tak Go postrzegam. Pod tekstem jest przypis.
Aha, i nie pojechałam na wystawę jako reprezentantka redakcji Bolec.Info. Nie pracuję w redakcji. Napisałam ten "grafomański" (dzięki za uważne przeczytanie i poprawę humoru) tekst, bo mnie wystawa i wernisaż chwyciły za serce. Przepraszam, że nie zrobiłam fotoreportażu. Nie jestem w tym dobra i to by było dopiero "grafomaństwo" - ofocić fajną wystawę selficzkami i innymi z rąsi. Niegodnam.

Dziękuję za to, że byliście. Gdybym wiedział, że coś skrobniesz, wyprowadziłaby Was ochrona : )

bobrzanie.pl
~~Słomkowa Sałata niezalogowany
24 marca 2025r. o 13:19
ło matko bosko czehryńska...;D
czytam o wyjściu na ''konsumpcję sztuki'' więc od razu wiem że napisał to wybitny ''smakosz sztuki''...;D
~~Jasiu niezalogowany
24 marca 2025r. o 13:34
~~Słomkowa Sałata napisał(a): ło matko bosko czehryńska...;D
czytam o wyjściu na ''konsumpcję sztuki'' więc od razu wiem że napisał to wybitny ''smakosz sztuki''...;D

Musisz uaktywnić swoje kubki smakowe , bohema się z tym rodzi , my prości oglądacze musimy zrobić to ręcznie .
Nasz Artysta to taki doktor Jekyll i pan Hyde , tu ptaszka sfotografuje , tu listka uwieczni , a po tej artystycznej uczcie , bierze cen*zors*kie nożyce i ciach, ciach, ciach.!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza